Σάντος για CR7: «Πάντα θα είμαστε πιο δυνατοί με το Νο1 του κόσμου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Στην απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το παιχνίδι με την Ιταλία κλήθηκε να αναφερθεί ο προπονητής των Ιβήρων Φερνάντο Σάντος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλειψε, όμως η Πορτογαλία δεν είχε πρόβλημα στο να νικήσει (1-0) την Ιταλία, στην πρεμιέρα των Ιβήρων στο Nations League.

Μετά τον αγώνα ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε να μιλήσει για την απουσία του αστέρα της Γιουβέντους και ανάμεσα σε άλλα, είπε:

«Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι καλύτερη με τον κορυφαίο του κόσμου. Προφανώς, πάντα θα είμαστε πιο δυνατοί με το νούμερο ένα του κόσμου.

Όμως δεν ήταν εκεί. Επομένως, πιστεύω πως οι παίκτες που κλήθηκαν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, γνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που τους είχα. Προσπάθησαν για το καλύτερο στις προπονήσεις και στο παιχνίδι, ακολούθησαν τις ιδέες μας και αυτό είναι καλό για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο της χώρας μας είναι πιο δυνατό με αυξημένες επιλογές. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Αν είμαστε σε πλεονεκτική θέση, είναι επειδή έχουμε πολλές επιλογές και μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και πάντα πίστευα». 


Επιστροφή
στην αρχή