Σακκάς: «Όλοι έχουμε την ευθύνη» (δηλώσεις Παυλίδη)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Διαβάστε τι δήλωσαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού στο Μακάρειο...

Εμφανώς απογοητευμένος και χωρίς πρόθεση να αποποιηθεί τις ευθύνες του παρουσιάστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Μακάρειο και τη βαριά ήττα από τη Δόξα ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς. 

«Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, όμως είναι ένα βαρύ σκορ για εμάς, ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα. Όλοι έχουμε την ευθύνη, δεν είναι αποκλείστηκα οι ποδοσφαιριστές που φταίνε και πρέπει να δούμε πως θα διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Πικραίνουμε τον κόσμο μας και από το επόμενο παιχνίδι πρέπει να διορθωθούμε. Είναι δύσκολη η κατάσταση όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο», δήλωσε ο Κύπριος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου. 

Ο Κυριάκος Παυλίδης που αντικατέστησε στο σημερινό παιχνίδι τον τιμωρημό Λούκα Χατζηλούκα, αρκέστηκε στα ακόλυθα: «Μετά από δύο αγωνιστικές ο κόουτς είχε την ευθύνη να διαχειριστεί τις δύο ήττες και το 0 στο σκοράρισμα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού το κατάφερε στο απόλυτο. Μετά από μια καλή εμφάνιση και ένα εύρη σκορ η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».


Επιστροφή
στην αρχή