Σ. Τανιμανίδης -Χρ. Μπόμπα: παντρεύτηκαν στη Σίφνο -τα πρώτα πλάνα

BUZZLIFE /PEOPLE

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τν Χριστίνα Μπόμπα ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους στη Σίφνο, με κουμπάρους τους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου.

Συγκεκριμένα, το νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη ειδικά για εκείνη ήταν όλο κεντημένο με πολύτιμα στολίδια και συνέχιζε με τούλι στο κάτω μέρος, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το πίσω μέρος καθώς όλη η πλάτη ήταν ανοιχτή με το σκίσιμο να φτάνει μέχρι το πλάι. Την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης ολοκλήρωσε το κεντημένο πέπλο το οποίο έπεφτε αέρινα δημιουργώντας μεγάλη ουρά και κρύβοντας βέβαια την εντυπωσιακή της πλάτη.

Η νύφη έφτασε με φουσκωτό σκαφάκι στο εκκλησάκι όπου την συνόδευε ο πατέρας της, παραδίδοντας την στον γαμπρό. Από την πλευρά του, ο Σάκης Τανιμανίδης μόλις την πλησίασε της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και οι καλεσμένοι τους καταχειροκρότησαν.

Πάντως εντυπωσιακή ήταν και η άφιξη του παρουσιαστή στην εκκλησία, ο οποίος περπάτησε στους δρόμους της Σίφνου χορεύοντας ποντιακά με πλήθος καλεσμένων να τον χειροκροτεί. Ο γαμπρός προτίμησε ένα ασπρόμαυρο κουστούμι, όπως και οι φίλοι του που τον συνόδευσαν στην εκκλησία για να περιμένει την εκλεκτή της καρδιάς του.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή