Σ. Ρουβάς - Κ. Ζυγούλη: ετοιμάζονται για τη βάπτιση του γιου τους

BUZZLIFE /PEOPLE

Τον γιο τους, Απόλλωνα, σχεδιάζουν να βαπτίσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, ο Σ.Ρουβάς και η Κ. Ζυγούλη. Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες

Τον γιο τους, Απόλλωνα, σχεδιάζουν να βαπτίσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες. Ο μικρότερος γιος τους συμπλήρωσε τα δυο του χρόνια και μετά από το πάρτι που του έκαναν συνεχίζουν την προετοιμασία για τη βάπτισή του. Ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη θα βαπτιστεί τον ερχόμενο Ιούνιο στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, την Κέρκυρα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι θα βαπτίσει τον γιο του με καλεσμένους ελάχιστα άτομα από το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον, ενώ οι νονοί του θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν την οικογένεια από κοντά λένε ότι ο μικρός Απόλλωνας έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση με τη νονά του, κάτι που έδειξαν και οι φωτογραφίες από τον γάμο των γονιών του, που απαθανατίστηκε να  απολαμβάνει για πολλή ώρα την αγκαλιά της.


Επιστροφή
στην αρχή