Ρόστερ μπόλικων εκατομμυρίων στην Πάφο - Οι ακριβότεροι παίκτες της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο προγραμματισμός φαίνεται ότι φθάνει στο τέλος του με τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών και τις συμφωνίες των Νέμετς, Ζίβουλιτς και Αγκούλο

Στην Πάφο μπήκαν στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Ο προγραμματισμός φαίνεται ότι φθάνει στο τέλος του με τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών και τις συμφωνίες των Νέμετς, Ζίβουλιτς και Αγκούλο.

Αν και καθυστερημένα, γεμίζει το ρόστερ και το στοίχημα πλέον είναι, με μια μίνι προετοιμασία των νέων αποκτημάτων για να ενσωματωθούν στην ομάδα, να αποκτήσουν δυνάμεις και φυσική κατάσταση και να τη βοηθήσουν ουσιαστικά στο επικείμενο πρωτάθλημα.

H αθλητική ιστοσελίδα transfermarkt, που κάνει μια «χρηματιστηριακή» αποτίμηση των ποδοσφαιριστών, εκτιμά ότι το ρόστερ της φετινής Πάφου αγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ (10,78). Η αποτίμηση γίνεται βάσει το τι κοστίζουν οι ποδοσφαιριστές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt.

Ακριβότερος παίκτης της Πάφου θεωρείται ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ Λουίζ Μαρσέλο Λουλίνα, με την αξία του να ανέρχεται στις 900.000 ευρώ. Ακολουθoύν Νέμετς και Αγκούλο με 800.000 και στη συνέχεια βρίσκουμε τους Κωνσταντίνο Γιαννούλη, Κέβιν Μπεριγκό με 750.000 και Ντιέγκο Ζιβούλιτς με 700.000.

Οι Γιαν Κόπριβετς, Πάτρικ Μπαγκάρτ, Τζενς Κουλς, Φρεντερίκο Ράζιτς και Ζτένεκ Φόλμπερκ κοστολογούνται στις 600.000. Για τον Κύπριο αμυντικό Ανδρέα Καρώ, η εκτίμηση της ποδοσφαιρικής του αξίας ανέρχεται στις 350.000.


Επιστροφή
στην αρχή