Ρώμη: Έκαναν στριπτίζ σε γνωστό σιντριβάνι και τώρα...τρέχουν (βίντεο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Σε ένα από τα πιο διάσημα και «ιερά» για τους Ιταλούς συντριβάνια της Ρώμης ξεγυμνώθηκαν και πόζαραν για φωτογραφίες δύο Βρετανοί τουρίστες

Σε ένα από τα πιο διάσημα και «ιερά» για τους Ιταλούς συντριβάνια της Ρώμης ξεγυμνώθηκαν και πόζαραν για φωτογραφίες δύο Βρετανοί τουρίστες, βουτώντας μέσα σε αυτό. Οι αστυνομικές αρχές στην Ιταλία έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Πρόκειται για το σιντριβάνι Altare della Patria. Ο σάλος που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δημοσιεύθηκε το βίντεο των δύο ασεβών τουριστών ανάγκασε την αστυνομία της πόλης να ξεκινήσει διαδικασίες εντοπισμού και σύλληψης τους, ιδιαίτερα καθώς το συντριβάνι βρίσκεται σε περιοχή – ορόσημο, η οποία αποτελεί μνημείο αφιερωμένο στους πεσόντες του πολέμου, που είχε αρχικά χτιστεί προς τιμή του Victor Emmanuel, του πρώτου βασιλιά της ενοποιημένης Ιταλίας.

Η είδηση αυτή έρχεται μερικές ημέρες μετά, αφού όταν δύο τουρίστες από τον Καναδά αναγκάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους £ 404 (€ 450) για κολύμπι στη βρύση Trevi στις 5 π.μ. στις 13 Αυγούστου.


Επιστροφή
στην αρχή