Πτώχευση κήρυξε Κύπριος σχεδιαστής μόδας στο Λονδίνο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η πτώχευση αυτή ήρθε μετά από την τεράστια απογοήτευση που εξέφρασαν οι πιστωτές του λόγω των χρεών του

Διάσημος σχεδιαστής μόδας στη Βρετανία, κυπριακής καταγωγής, κήρυξε πτώχευση μετά από μία μακροχρόνια επτιχυμένη καριέρα στο χώρο. Ο λόγος για τον Nicholas Oakwell και τον οίκο του Nicholas Oakwell Couture.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η πτώχευση αυτή ήρθε μετά από την τεράστια απογοήτευση που εξέφρασαν οι πιστωτές του λόγω των χρεών του. Παρόλα αυτά όμως, όπως σημειώνουν, η εξέλιξη αυτή δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς ο σχεδιαστής ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος στο χώρο της μόδας, ενώ οι τιμές που πωλούσε τα φορέματά του ξεκινούσαν από 20.000 στερλίνες.  

Η είδηση προκάλεσε σοκ στο χώρο της μόδας, αλλά και σε πολλούς από τους πιστούς του πελάτες, όπως η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Γκίλιαν Άντερσον, την οποία ο Oakwell προετοίμαζε, ενδυματολογικά, για τα Όσκαρ.

Ο Nicholas Oakwell γεννήθηκε στην Κύπρο το 1969, ωστόσο σε ηλικία 4 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Σκωτία και ακολούθως στο Σάρεϊ της Αγγλίας. 

 


Επιστροφή
στην αρχή