Πτυχιούχος και με... βούλα: Ο Έντιν Τζέκο προετοιμάζει το μέλλον!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Ο άσος της Ρόμα εκμεταλλεύτηκε τις κλήσεις του στην εθνική για να μεταβαίνει στο Σεράγεβο για τις εξετάσεις στο αντικείμενο της αθλητικής διοίκησης...

Ο Έντιν Τζέκο προετοιμάζει το μέλλον.

Ενώ συζητά με τη Ρόμα την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλον ένα χρόνο (ως το 2021), έναντι 4 εκ. ευρώ ετησίως, ο Βόσνιος διεθνής επιθετικός, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, αποφοίτησε με αντικείμενο την αθλητική διοίκηση.

Πρόκειται για ένα πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου που ο Τζέκο παρέλαβε τη Δευτέρα (10/9), μετά την περίπου τριετή φοίτησή του στη σχολή «Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής» του Σαράγεβο.

Ο Τζέκο, που μιλά τέσσερις γλώσσες εκτός της μητρικής του (τσεχικά, γερμανικά, αγγλικά και ιταλικά), άρχισε να σκέφτεται το μέλλον του μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να μελετήσει για να καταλάβει όλες τις μη αθλητικές πτυχές που σχετίζονται με τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Ο σέντερ φορ της Ρόμα εκμεταλλεύτηκε τις κλήσεις του στην εθνική ομάδα για να μεταβαίνει στο Σεράγεβο για τις εξετάσεις. Κανένας πανηγυρισμός, όμως, για την επιτυχία του: τώρα τον περιμένει η ομάδα του και από αύριο θα βρίσκεται στη Ρώμη προκειμένου να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Κυριακής ενάντια στην Κιέβο. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή