Ψητό καρπούζι με μέλι, χαλλούμι και βασιλικό

BUZZLIFE /ΓΕΥΣΕΙΣ
Καρπούζι στον φρούρνο και όχι στο ψυγείο; Γιατί όχι; Μια διαφορετική εκδοχή καρπουζιού, για όσους αναζητούν νέες γευστικές περιπέτειες...

Υλικά:

4 χοντρές φέτες καρπούζι

6 κουταλιές γλυκού μέλι

5 κουταλιές τριμμένο χαλλούμι

φύλλα βασιλικού

 

Εκτέλεση

1. Κόβουμε 4 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι.

2. Ζεσταίνουμε καλά τη σχάρα μας, τον φούρνο ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε για 5 λεπτά την κάθε πλευρά.

3. Αποσύρουμε από τη φωτιά το καρπούζι, ρίχνουμε από μία κουταλιά χαλλούμι, μία κουταλιά μέλι και γαρνίρουμε με τον βασιλικό.

Η συνταγή ανήκει στον Χρίστο Λαζανιά

Καλή επιτυχία

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου στη σκηνή των βραβείων ΕΜΜΥ

BUZZLIFE , 17:03 (τελευταία ενημέρωση 17:03)

BUZZLIFE

Πώς αντέδρασε η Σκορδά στο καρφί για αισθητικές παρεμβάσεις

BUZZLIFE , 16:59 (τελευταία ενημέρωση 16:59)

BUZZLIFE

Γιαγιά 105 χρονών μοιράζεται το μυστικό της για τη μακροζωία

BUZZLIFE , 16:28 (τελευταία ενημέρωση 16:28)

Επιστροφή
στην αρχή