Ψητό καρπούζι με μέλι, χαλλούμι και βασιλικό

BUZZLIFE /ΓΕΥΣΕΙΣ

Καρπούζι στον φρούρνο και όχι στο ψυγείο; Γιατί όχι; Μια διαφορετική εκδοχή καρπουζιού, για όσους αναζητούν νέες γευστικές περιπέτειες...

Υλικά:

4 χοντρές φέτες καρπούζι

6 κουταλιές γλυκού μέλι

5 κουταλιές τριμμένο χαλλούμι

φύλλα βασιλικού

 

Εκτέλεση

1. Κόβουμε 4 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι.

2. Ζεσταίνουμε καλά τη σχάρα μας, τον φούρνο ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε για 5 λεπτά την κάθε πλευρά.

3. Αποσύρουμε από τη φωτιά το καρπούζι, ρίχνουμε από μία κουταλιά χαλλούμι, μία κουταλιά μέλι και γαρνίρουμε με τον βασιλικό.

Η συνταγή ανήκει στον Χρίστο Λαζανιά

Καλή επιτυχία


Επιστροφή
στην αρχή