Προβληματισμός ναι, πανικός όχι στο Παραλίμνι (δηλώσεις)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της ομάδας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα. Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 4/9)

 

Προβληματισμός και απογοήτευση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί πανικός στην Ένωση για την ήττα με 5-3 στο «Τάσος Μάρκου» από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Κωνσταντίνος Φάνος που κλήθηκε να σχολιάσει τη συντριβή, δήλωσε:

«Σίγουρα δεν ήταν η πρεμιέρα η οποία θέλαμε. Αλλιώς περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς μας βγήκαν. Είχαμε απουσίες. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Χάθηκε ένα παιχνίδι και τίποτε παραπάνω. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Δεν υπάρχει όμως πανικός σε καμία περίπτωση και ούτε πρόκειται να μηδενίσουμε τα πάντα από μία ήττα. Βλέπουμε μπροστά. Θέλουμε δουλειά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Επίσης επισήμανε: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου».

Η εμφάνιση της ομάδας προβλημάτισε στην πρεμιέρα και δεν επιδέχεται κριτικής. Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της ομάδας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα. Η βαριά ήττα δείχνει και την παρουσία που πραγματοποίησε η Ένωση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Απουσίαζαν οι τραυματίες Αγγελής Αγγελή, Κρίστης Ανδρέου, Σαρ Μαγκάτε και οι Σίτο Ριέρα και Ομάρ Ρόουε. Τα τρία τελευταία αποκτήματα, ο Δανός στράικερ Ρασμούσεν, ο δεξιός μπακ Αμπαρτσουμιάν και ο Πίττας, ήταν και οι τρεις στην αρχική ενδεκάδα.

Μετά τη διακοπή η Ένωση θα πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και ακολούθως θα φιλοξενήσει τον Ερμή.


Επιστροφή
στην αρχή