Προτροπή KOA: «Να μεταβαίνετε έγκαιρα στα Κέντρα Εγγραφής»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλαθλοι στον αγώνα της εθνικής μας

Ανακοίνωση σε σχέση με την ταλαιπωρία που υπέστησαν φίλαθλοι στο ΓΣΠ στον χθεσινό (9/9) αγώνα της εθνικής μας κόντρα στη Σλοβενία εξέδωσε ο ΚΟΑ.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προτρέπει το φίλαθλο κοινό να μεταβαίνει έγκαιρα στα Κέντρα Εγγραφής Μητρώου Φιλάθλου ή να προβαίνουν σε διαδικτυακή εγγραφή και να μην το αναβάλλουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

 

«Μετά τον χθεσινό αγώνα  της Εθνικής Ανδρών Κύπρου  στο Στάδιο ΓΣΠ  όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός και ταλαιπωρία, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προτρέπει το φίλαθλο κοινό να μεταβαίνει έγκαιρα στα Κέντρα Εγγραφής  για εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλου ή να προβαίνουν σε διαδικτυακή εγγραφή στη διεύθυνση: https://theasis.cy.net/koa/el/home/ και να μην το αναβάλλουν μέχρι την τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα που θα παρακολουθήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι τα Κέντρα Εγγραφής λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας  και θα συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στην αγορά εισιτηρίων, καλούμε το κοινό να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή από τα σωματεία της ομάδας τους».


Επιστροφή
στην αρχή