Πέντε χρόνια μετά, ξανά στην κορυφή οι «Κυρίες»! (pics)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ
Η Ανόρθωση επέστρεψε στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ μετά από πέντε χρόνια. Η τελευταία κατάκτηση ήταν αυτή του 2013...

Η Ανόρθωση είναι η πρωταθλήτρια της σεζόν 2017-18! Η «Μεγάλη Κυρία» με τη νίκη της επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημα στην Ιστορία της, επιστρέφοντας στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ μετά από πέντε χρόνια. Τελευταία κατάκτηση ήταν αυτή του 2013 ενώ προηγήθηκαν τα πρωταθλήματα του 2002, 2004, 2006 και 2010.

Οι κοπέλες του Μπόσκοβιτς με 49 βαθμούς ξέφυγαν πέντε από τη 2η θέση και στην τελευταία αγωνιστική η διαφορά δεν ανατρέπεται. Ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής με τη Robo Markets ΑΕΛ θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού θα απονεμηθεί το τρόπαιο.

Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο πρώτο σετ και με πειστική εμφάνιση έδειξε πόσο πολύ θέλει τον τίτλο. Πήρε διαφορά και «τέλειωσε» σε 25 λεπτά το σετ με 25-18, κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα που θέλει. Η ΑΕΚ όταν έμεινε πίσω δεν αντέδρασε και έχασε το σετ κυρίως ψυχολογίας.

Καμιά δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Ανόρθωση στο δεύτερο σετ. Αποδίδοντας καταπληκτικό βόλεϊ η «Κυρία» δεν άφησε περιθώρια στις Λαρνακείς. Η Ανόρθωση κέρδισε με 25-17 σε 27 λεπτά και έβαλε βάσεις κατάκτησης πρωταθλήματος με το 2 -0  σετ.

Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση δεν άφησε την Τεχνοοικία ΑΕΚ να πιστέψει και παρά την καλή προσπάθεια των κιτρινοπράσινων οι «κυανόλευκες κέρδισαν με 25 -20 και πήραν τη νίκη τίτλου με 3-0 σετ