Πρωταγωνίστρια του Τατουάζ έχασε 38,5 κιλά – Δείτε το πριν και το μετά

BUZZLIFE /PEOPLE

H Έλενα Λιασίδου, γνώστη και ως Αφροδίτη από το «Tατουάζ» του Alpha, κατάφερε να χάσει 38,5 κιλά μετά την εγκυμοσύνη της!

Φέτος, η ηθοποιός συνεχίζει να βρίσκεται στη τηλεοπτική σειρά, ενώ ασχολείται και με το επαγγελματικό μακιγιάζ. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο ΤV Έθνος

-Τελευταία φορά που είπες «όχι» σε μια δουλειά; Το μετάνιωσες;
«Όχι. Με τα «όχι» φτιάχνονται οι καριέρες.»

-Ο πιο αστείος και ο πιο σοβαρός λόγος που έχεις τσακωθεί σε μια συνεργασία;
«Ο πιο αστείος λόγος ήταν όταν όντας 2,5 μηνών έγκυος πήρα πολύ προσωπικά κάτι που μου είπε ένας συνάδελφος λόγω ορμονών το πήρα προσωπικά και έγινε χαμός. Ο πιο σοβαρός από την άλλη ήταν όταν συνάδελφος προσπαθούσε να παρεμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Και φυσικά υπήρξε ένταση.»

-Θα ήθελες να συνεργαστείς με τον...
«Με τον Αλ Πατσίνο γιατί είναι ένα τέρας υποκριτικής και έχω πολλά να μάθω απ' αυτόν.»

-Με τον αθλητισμό...
«Ουσιαστικά με τον αθλητισμό άρχισα ν' ασχολούμαι μετά τη γέννα, αφού πήρα 38,5 κιλά. Για να τα χάσω ξεκίνησα γυμναστήριο. Έκτοτε το έχω αγαπήσει πολύ.»

Μάλιστα η ηθοποιός είχε κανεί σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram πριν από έξι μήνες

"Όταν γέννησα το παιδί μου, κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρω να χάσω τα 38,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη... Έχασαν όλοι την πίστη τους σε μένα... Όμως εγώ τα κατάφερα! Πίστεψα στον εαυτό μου και αγάπησα το σώμα μου, γι’αυτό και το φρόντισα! Σήμερα λοιπόν, με αγαπάω ακόμα περισσότερο! 
Κι εσύ! Κι εσύ μπορείς! Κι εσύ ΟΛΑ τα μπορείς γιατί είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ!"


Επιστροφή
στην αρχή