Προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα πετά η Cyprus Airways

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, με τη Ζυρίχη κάθε Τρίτη και Σάββατο και με την Πράγα κάθε Δευτέρα..

Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή, με τη Ζυρίχη κάθε Τρίτη και Σάββατο και με την Πράγα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, οι πρώτες πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Και τα τρία αεροδρόμια καλωσόρισαν το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα, και υποδέχθηκαν τους επιβάτες με απεριτίφ και δωράκια.

“Είμαστε χαρούμενοι με την έναρξη των πτήσεων μας προς Βερόνα, Ζυρίχη και Πράγα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι προορισμοί θα είναι δημοφιλείς για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η εταιρεία προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η τιμή του  εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βερόνα ξεκινά από 137 ευρώ, προς Ζυρίχη από 175 ευρώ και προς Πράγα από 160 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Η Cyprus Airways προσφέρει στους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση και θα ταξιδέψουν από τη Λάρνακα προς Βερόνα τον Ιούνιο, ειδική τιμή μετ’ επιστροφής από €89 συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. 

 


Επιστροφή
στην αρχή