Προς Θεού, μην αντιγράψουμε τον Βόλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα να μην «αντιγράψουν» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι οποίοι αμαύρωσαν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 14/5)

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό κυπέλλου μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα, στο ΓΣΠ, στις 24 Μαΐου. Ευχή όλων να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως αρμόζει σ’ όλους τους τελικούς, και η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προς Θεού, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα να μην «αντιγράψουν» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι οποίοι αμαύρωσαν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με την εγκληματική συμπεριφορά τους. Ένας τελικός… ντροπή για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο, δυστυχώς, δεν έχει πάτο.

Την αρχή έκαναν οι χούλιγκαν των δύο ομάδων, οι οποίοι αλληλοεξοντώθηκαν και τα έκαναν Γης Μαδιάμ. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες πρόσφεραν κάκιστο θέαμα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήλθε στο τέλος, με το παιχνίδι να κρίνεται από ένα γκολ καθαρό οφσάιντ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι οπαδοί των μεγάλων κυπριακών ομάδων έχουν πολύ καλύτερο επίπεδο από τους οπαδούς (εννοούμε τους λεγόμενους οργανωμένους) των ελληνικών ομάδων, οι οποίοι, κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια έχουν… ξεφύγει.

Η κατάσταση στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν ελέγχεται πλέον.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα στον τελικό και μαζί να φτιάξουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Τα σωστά παραδείγματα σ’ όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκές χώρες είναι πολλά. Ας τα μιμηθούμε.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρέτησε έμμεσα τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Λέτο

Πολίτης Sports, 16:35 (τελευταία ενημέρωση 16:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποτιμητικά σχόλια Τέβες για το πρωτάθλημα στην Κίνα

Πολίτης Sports, 16:20 (τελευταία ενημέρωση 16:20)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων ο Μπαράλ

Πολίτης Sports, 16:10 (τελευταία ενημέρωση 16:10)

Επιστροφή
στην αρχή