Προς υπερψήφιση της συμφωνίας για Συνεργατισμό το ΔΗΚΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Εκτελεστικό Γραφείο σημειώνεται έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις συνέπειες από την απόρριψη της συμφωνίας αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Από τη συζήτηση στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ προέκυψε έντονος προβληματισμός και ανησυχία για τη συμφωνία  μεταξύ της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας με την Ελληνική Τράπεζα αλλά και έντονη δυσαρέσκεια για τις ευθύνες της κυβέρνησης, τόσο σε ότι αφορά τους χειρισμούς τα τελευταία χρόνια, όσο και σε ότι αφορά την ίδια τη συμφωνία αναφέρει σε ανακοίνωση το ΔΗΚΟ. 

Το Εκτελεστικό Γραφείο σημειώνεται έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις συνέπειες από την απόρριψη της συμφωνίας, χωρίς να υποτιμάται από την άλλη το ρίσκο που αναλαμβάνει το κράτος με την υλοποίηση της.

Προς το παρόν, αποφασίστηκε όπως αποσταλεί ειδική επιστολή, με συγκεκριμένα ερωτήματα και εισηγήσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καταλήγει η ανακοίνωση. 

Όπως πληροφορείται ο «Π» η συζήτηση ήταν θυελλώδής αφού επί τάπητος τέθηκαν αρκετές προτάσεις. Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε αυτή του Χρίστου Σενέκη ο οποίος πρότεινε όπως το ΔΗΚΟ απαιτήσει την παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη. 


Επιστροφή
στην αρχή