Πρόωρη αποκάλυψη για τη BMW Z4

AUTO /ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια της BMW Z4 να είναι προγραμματισμένα για τις 23 Αυγούστου και το Pebble Beach Concours d’Elegance.

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια της BMW Z4 να είναι προγραμματισμένα για τις 23 Αυγούστου και το Pebble Beach Concours d’Elegance, ωστόσο αρκετές φωτογραφίες της διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο!

Αφορούν στην M40i και αποδεικνύουν πως η Γερμανίδα μοιάζει τελικά αρκετά με την πρωτότυπη εκδοχή της, η οποία είχε αποκαλυφθεί πέρυσι τέτοια εποχή στο ραντεβού των φίλων της αυτοκίνησης που έχει γίνει θεσμός.

Έστω και ένα κλικ κάτω σε ότι είχε να κάνει με τη σχεδιαστική τόλμη. Εξακολουθεί να διαθέτει σπορ πρόσωπο με μεγάλα φωτιστικά σώματα και αεραγωγούς, μακρύ καπό και παρμπρίζ με μεγάλη κλίση.

Στο προφίλ ξεχωρίζουν οι 10κτινες ζάντες και οι δαγκάνες των φρένων, καθώς και τα roll bar hoops πίσω από τις δύο θέσεις. Η ροή στο σχεδιασμό συνεχίζεται, με ακροβολισμένους αεραγωγούς και χαμηλά απολήξεις των εξατμίσεων. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι λεπτά ενώ ο διαχύτης έχει μεταλλικές λεπτομέρειες.

Εκτός από τη μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση, παρόμοιο μοτίβο παρατηρείται και στον εσωτερικό κόσμο. Η BMW Z4 έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων, παρόμοιο με της 8-Series Coupe, καθώς και μεγάλη οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Εκεί φιλοξενείται το σύστημα iDrive και οι υπόλοιποι διακόπτες χειρισμού του συστήματος infotainment και των υπόλοιπων λειτουργιών του σπορ βαυαρικού μοντέλου.

Περισσότερα πλησιάζοντας στην πρεμιέρα της 23ης Αυγούστου.

Πηγή: newsauto.gr

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή