Προκρίθηκαν Βαβρίνκα και Ντελ Πότρο, εγκατέλειψε με λυγμούς ο Αλμάγκρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΡΟΛΑΝΤ ΓΚΑΡΟΣ

Ο Σταν Βαβρίνκα νίκησε 3-0 σετ τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ ενώ ο Μαρτίν Ντελ Πότρο πέρασε στον τρίτο γύρο λόγω εγκατάλειψης του τραυματία Αλμάγκρο

Τον παλιό καλό εαυτό του θυμήθηκε ο Σταν Βαβρίνκα. Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε, ο 31χρονος Ελβετός τενίστας νίκησε 6-4, 7-6(5), 7-5 τον Ουκρανό Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (νο 89 στον κόσμο) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Δυνατές στιγμές εξελίχθηκαν στην αναμέτρηση του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο με τον Νίκολας Αλμάγκρο, όταν ο δεύτερος χτύπησε άσχημα στο γόνατο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Ο 31χρονος Ισπανός είχε ταλαιπωρηθεί και παλαιότερα στο ίδιο σημείο και ξέσπασε σε λυγμούς. Αμέσως ο Ντελ Πότρο, που επίσης έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, έτρεξε κοντά του, τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον παρηγορήσει.

Στο σημείο εκείνο οι δύο αντίπαλοι είχαν πάρει από ένα σετ, με 6-3, 3-6 και στο τρίτο σετ βρίσκονταν στο 1-1. Στη συνέχεια η αποχώρηση του Αλμάγκρο έδωσε την πρόκριση στον «ασημένιο» Ολυμπιονίκη του Ρίο.


Επιστροφή
στην αρχή