Πρίγκιπας Χάρι: για ποιο λόγο φορά το ίδιο βραχιόλι εδώ και 20 χρόνια

BUZZLIFE /PEOPLE

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια. Σε ηλικία 13 ετών έχασε την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Από τότε, μεγάλωσε, ωρίμασε και άλλαξε. Κάτι όμως πάνω του έμεινε ίδιο για 20 ολόκληρα χρόνια. Ο 33χρονος Δούκας του Σάσεξ φορά ένα παραδοσιακό αφρικάνικο βραχιόλι, όλα αυτά τα χρόνια και δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Μάλιστα, το φορούσε και κατά την διάρκεια της ημέρας του γάμου του. Αυτό το βραχιόλι έχει αφρικανικά σχέδια και patterns τύπου tribal. Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που ο πρίγκιπας δεν το έχει αποχωριστεί για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Μάλιστα, μίλησε ο ίδιος γι’ αυτό σε συνέντευξή του στο περιοδικό Town and Country το 2017. Και έχει να κάνει με τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας και πριγκίπισσας του λαού, Νταϊάνα.

«Πρωτοήρθα στην Αφρική το 1997, αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Ο πατέρας μου είπε στον αδερφό μου και σε μένα να φτιάξουμε βαλίτσα – θα πηγαίναμε στην Αφρική για να ξεφύγουμε από όλο αυτό», δήλωσε ο ίδιος.

Τότε ήταν που πήρε ο Χάρι το βραχιόλι από την Αφρική. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ένα παρόμοιο βραχιόλι το οποίο έχει θεαθεί να φοράει.

Από τότε, ο Χάρι έχει θεαθεί να το φοράει συνεχώς ενώ πρόσφατα το συνδύασε με ένα ακόμα, που συνδέεται με την γνωριμία και τη σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ.


Επιστροφή
στην αρχή