Πρέσλι: «Ούτε τα βασικά / Δεν ήρθα στην Κύπρο για να χάνω»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τον Ολυμπιακό που την έβαλε σε μπελάδες

Πολύ απογοητευμένος από τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Στίβεν Πρέσλι μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό, που έβαλε την Πάφο σε μπελάδες.

Ο προπονητής των Παφιτών δήλωσε πως οι παίκτες του δεν έκαναν ούτε τα βασικά πράγματα σωστά και τόνισε πως δεν ήρθε στην Κύπρο για να χάνει αλλά για να κερδίζει και υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδςα πως αυτό θα γίνει.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Στίβεν Πρέσλι:

«Πρώτα πρέπει να απολογηθώ στους φίλους της ομάδας για το απογοητευτικό αποτέλεσμα. Είναι εύκολο να ρίξεις το φταίξιμο σε διάφορους τομείς μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Το σημαντικό είναι να αναλύσουμε και καταλαβαίνουμε τους λόγους που χάσαμε. Οι λόγοι δεν είναι ότι δεν τρέξαμε ή δεν δουλέψαμε, οι λόγοι είναι ότι δεν κάναμε τα βασικά σωστά. Και όταν λέω τα βασικά εννοω από τον τερματοφύλακα ως τους επιθετικούς, να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να κάνουν σωστά τα βασικά του ποδοσφαίρου.

Δουλέψαμε αρκετά σε θέματα κατοχής για να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες στιγμές και σε αυτές τις βασικές στιγμές δεν το καταφέραμε στο γήπεδο. Εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις και θα τις βρω. Αν γίνει λάθος θα υπάρχει κι αντίδραση. Δεν ήρθα στην Κύπρο για να χάνω ήρθα για να κερδίσω κι αυτό υπόσχομαι ότι θα κάνουμε στους φιλάθλους μας».


Επιστροφή
στην αρχή