Πουρσαϊτίδης: «Μας κέρδισε δίκαια η Ανόρθωση»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Διαβάστε τη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την ολοκλήρωση του βαρωσιώτικου ντέρμπι...

Tην ανωτερότητα της Ανόρθωσης παραδέχθηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση του βαρωσιώτικου ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων: 

«Δυστυχώς είχαμε ένα πολύ άσχημο πρώτο μέρος. Χωρίς πολλές απαιτήσεις, χωρίς να κρατήσουμε μπάλα και δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση. Μας έβαλε αρκετή πίεση. Καταφέραμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο.

Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη στην επανάληψη. Δεν φτιάξαμε την μεγάλη ευκαιρία, αλλά ήμασταν επικίνδυνοι. Βάση κατοχής και ευκαιριών η Ανόρθωση μας κέρδισε δίκαια, έστω και στο τελευταίο λεπτό.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο, όχι από το πρώτο. Παίζαμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Ανόρθωση. Όσα προβλήματα κι αν έχει, δεν παύει να είναι η Ανόρθωση.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Θα έλθουν και οι ήττες και τώρα πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την ήττα. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολα παιχνίδια».


Επιστροφή
στην αρχή