Πουρσαϊτίδης: «Είναι εύκολο να λες μόνη δεν σ’ άφησα ποτέ»...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και τόνισε ότι θα βελτιώσουν τα λάθη του πρώτου μέρους...

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, τόνισε ότι θα βελτιώσουν τα όποια λάθη εμφανίστηκαν κυρίως στο Α' μέρος, ευχόμενος καλή επιτυχία στην ΑΕΚ για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Επιπλέον έκανε κάλεσμα στο κόσμο για στήριξη, έστω και αν κάποιοι διαφωνούν με το μητρώο φιλάθλου.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα. Αυτό που με προβλημάτισε φοβηθήκαμε κάποιοι παίκτες μου και έχασαν το θάρρος τους. Ξέραμε πόσο δυνατή είναι η ΑΕΚ. Πρέπει να μας προβληματίσει το πρώτο μέρος. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μου έδειξαν θάρρος και θράσος.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να είμαστε πολύ επικίνδυνοι σε κάθε transition.  Δυστυχώς δεν ήρθε ένα δεύτερο γκολ. Η ΑΕΚ με όσα έδειξε στην Ευρώπη, κάνει περήφανους τους Κύπριους. Θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία αν κερδίζαμε την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος.

Επηρέασε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε έδρα του το Αμμόχωστος. Αυτό ξάφνιασε κάποιους παίκτες μας, ειδικά τους ξένους. Πρέπει όμως να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Σήμερα δυστυχώς δεν τους είχαμε δίπλα μας. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο ανεξάρτητα της κάρτας, να έρθουν να μας στηρίξουν. Είναι εύκολο να λες μόνη δεν σ'  άφησα ποτέ, συνήθως παίζουμε με λίγο κόσμο.

Εύχομαι ολόψυχα στην ΑΕΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη»


Επιστροφή
στην αρχή