Πώς είναι η ζωή στον πιο διαβόητο οίκο ανοχής της Αμερικής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Η βρετανική εφημερίδα Sun ρίχνει μια κρυφή ματιά στα κορίτσια που όπως λέει αρκετές από αυτές αναγκάστηκαν να πουλούν το σώμα τους εξαιτίας της κρίση

Το Moonlight Bunny Ranch,θεωρείται το πιο διαβόητο πορνείο της Αμερικής στην πρωτεύουσα της Νεβάδα, την Κάρσον Σίτι.

Στον ιστορικό αυτό οίκο ανοχής βρέθηκε αναίσθητος ο πρώην σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς,Λαμάρ Όντομ που κάποτε υπήρξε και παντρεμένος με μια εκ των αδελφών Καρντάσιαν.

Το ράντσο με τα κουνελάκια, όπως προϊδεάζει και ο τίτλος του, αποτελεί αγαπημένο καλτ θέμα για τα μίντια όλου του πλανήτη χάρη στη διάσημη πελατεία που περνά λίγες ξέφρενες στιγμές αλλά και στον δαιμόνιο πολυεκατομμυριούχο Dennis Hof ο οποίος έχει καταφέρει να επεκτείνει την ροζ αυτοκρατορία του.

Η βρετανική εφημερίδα Sun ρίχνει μια κρυφή ματιά στα κορίτσια που απαρτίζουν την ψυχή του ράντσου και που όπως λέει αρκετές από αυτές αναγκάστηκαν να εκμεταλλευτούν το σώμα τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Γυναικείες ψυχές που είναι πρόθυμες πίσω από τις κλειστές πόρτες των δωματίων να ικανοποιήσουν κάθε φαντασίωση του πελάτη.

Μια τυπική ημέρα στο ράντσο

Κάθε φορά που ένας πελάτης περνά το κατώφλι του οίκου, τα κορίτσια συγκεντρώνονται, μπαίνουν στη σειρά για να ξεκινήσει η διαδικασία της επιλογής. Το κάλεσμα για στοίχιση γίνεται μέσω ενός ηχείου.

Ο Hof είναι αυστηρός ως προς την τήρηση των κανόνων καθαριότητας που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά από τα κορίτσια- τα δωμάτια πρέπει να λάμπουν. Είναι ωστόσο ευέλικτος μαζί τους: οι εργαζόμενες είναι ελεύθερες να διαπραγματευτούν με τον εκάστοτε πελάτη και αν θελήσουν θα αρνηθούν στην περίπτωση που δε συμφωνήσουν στο «μενού». Η πορνεία είναι νόμιμη στο σύνολο σχεδόν της Νεβάδα, κυρίως σε οίκους ανοχής που διαθέτουν νόμιμη άδεια.

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις 5 Μαΐου η ποινή Σάββα Βέργα

Πολίτης News, 14:50 (τελευταία ενημέρωση 14:50)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χιλιάδες άρματα μάχης έβγαλε για «πόλεμο» ο Κιμ (Βίντεο)

Πολίτης News, 14:42 (τελευταία ενημέρωση 14:42)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιαπωνία: Παραιτήθηκε υπουργός για σχόλιό του για τον σεισμό του 2011 

Πολίτης News, 14:42 (τελευταία ενημέρωση 14:42)

Επιστροφή
στην αρχή