Πώς η Άννα Βίσση τρόλαρε την Αννίτα Πάνια

BUZZLIFE /PEOPLE
Η Άννα Βίσση τρόλαρε την Αννίτα Πάνια, βγάζοντας τη μια φωτογραφία στο Instagram. Εξάλλου τις ενώνει ένα μεγάλο κοινό...

Είναι πολύ καλές φίλες. Έχουν και ένα μεγάλο κοινό, όσον αφορά το παρελθόν τους μιας και οι δυο είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό με τον μουσικοσυνθέτη, Νίκο Καρβέλα, έχοντας αποκτήσει ένα παιδί η καθεμία μαζί του.

Η φιλία τους είναι δυνατή και οι δυο τους δείχνουν αχώριστες, γεμίζοντας μαζί ευχάριστα τον ελεύθερό τους χρόνο και περνώντας πολύ όμορφες στιγμές. Το άλλο κοινό τους στοιχείο είναι η μεγάλη αγάπη τους για τα ζώα μιας και οι δυο είναι ευαισθητοποιημένες και αρκετά φιλόζωες.

Χθες πέρασαν μαζί το απόγευμα τους, χαλαρώνοντας με τους τετράποδους φίλους τους. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια τράβηξε φωτογραφία τη φίλη της, η οποία μάλλον έψαχνε να βρει σήμα στο κινητό της κάνοντας απέλπιδες προσπάθειες απ’ότι φαίνεται. Για αυτό και στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα έγραψε «Καμία επαφή…», θέλοντας να ”τρολάρει” και να κάνει πλάκα στην Αννίτα.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Γιατί να μην ανοίγουμε το A/C μόλις ξεκινάμε το αυτοκίνητο

BUZZLIFE , 18:42 (τελευταία ενημέρωση 18:42)

BUZZLIFE

Ο Λούης με δύο πιπίλες και δύο σάντουιτς....

BUZZLIFE , 18:04 (τελευταία ενημέρωση 18:04)

BUZZLIFE

Πέθανε ο ηθοποιός Ρότζερ Μουρ

BUZZLIFE , 16:38 (τελευταία ενημέρωση 16:38)

Επιστροφή
στην αρχή