Πωρώνει τους Λαρνακείς για να τιγκάρουν το «Αρένα» (τζάμπα είσοδος)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Έξτρα κίνητρο στους υποστηρικτές της ομάδας αποφάσισε να δώσει η διοίκηση τoυ ΑEK ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με την Τρέντσιν...

Έξτρα κίνητρο στους υποστηρικτές της ομάδας αποφάσισε να δώσει η διοίκηση τoυ ΑEK ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (30/8), όπου οι Λαρνακείς θα επιδιώξουν να επικυρώσουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League απέναντι στην Τρέντσιν. 

Θέλοντας την όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία του κόσμου τους οι κιτρινοπράσινοι αποφάσισαν να ανοίξουν τις πύλες του «Αρένα» για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας  χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση. 

Η αίγλη στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις έρχεται, φυσιολογικά, σε προεταριότητα, γι' αυτό ακριβώς το λόγο εκτιμάται πως με αυτή την ενέργεια θα υπάρζει δυναμική υποστήριξη από τους Λαρνακείς και κατα συνέπεια πιο βοηθητική προς την ομάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση του ΔΣ στον επαναληπτικό αγώνα των Play-Offs του Europa League με αντίπαλο την AS Trenncin δικαιούνται είσοδο ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο μπορεί να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους από τα Γραφεία του Σωματείου εντός 10 ημερών μετά το παιχνίδι.

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά από τα Γραφεία του Σωματείου καθώς και Online, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι ανοικτά αύριο Κυριακή τόσο η Μπουτίκ, όσο και το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο ταμείο 1 του ΑΕΚ ARENA από τις 09:00-14:00.

Yπενθυμίζεται ότι για τις κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) και AJK Group (Ανατολική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για τις κερκίδες Πετρολίνα (Νότια) και την κερκίδα των φιλοξενουμένων Λάρνακα (Βόρεια) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι λειτουργούν τόσο στο AEK ARENA όσο και στα Γραφεία του Σωματείου Κέντρα Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου για άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση όλου του κόσμου.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια και την Κάρτα Φιλάθλου για αποφυγή ταλαιπωρίας».

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων και του ΑΕΚ ΑRΕΝΑ για πώληση εισιτήριων και έκδοση Κάρτας Φιλάθλου έχει ως ακολούθως:

Γραφεία ΑΕΚ:

Δευτέρα-Τετάρτη:       9.00 - 13.00 και 15.00 - 18.00
Σάββατο:                    9.00 - 13.00
Kυριακή                      9:00-14:00
Πέμπτη (30/08/2018): 9.00 - 14.00

ΑΕΚ ΑRΕΝΑ

Δευτέρα-Τετάρτη:.     9.00 - 20.00
Σάββατο:                   9.00 - 14.00
Kυριακή:                    9:00-14:00
Πέμπτη (30/8/2018):  9.00 - μέχρι και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.


Επιστροφή
στην αρχή