Πωρώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Έτοιμοι να ανεβούμε ψηλά!» (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μ' ένα προωθητικό μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media ο Ολυμπιακός επιχειρεί να πωρώσει τον κόσμο του ενόψει της πρεμιέρας...

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» συνηθίζουν να υπογραμμίζουν οι ειδικοί και δη εκείνοι, που θεωρούν την πρεμιέρα κάθε νέου μαραθωνίου άκρως καθοριστική, γι' αυτό ακριβώς το λόγο o Oλυμπιακός Λευκωσίας θα προσπαθήσει να κάνει ποδαρικό με το... δεξί στο εναρκτήριο παιχνίδι του, υποδεχόμενος την προσεχή Παρασκευή (14/9, 19:00) στο Μακάρειο τον Ακρίτα Χλώρακας. 

Μπορεί οι μαυροπράσινοι να μην έχουν ούτε την ταμπακοθήκη, ούτε τον προϋπολογισμό, ούτε το κοινό των παραδοσιακών δυνάμεων του χώρου, διαθέτουν όμως την αγωνιστική προοπτική να δελεάσουν ακόμα και τους πιο «κουμπωμένους» υποστηρικτές τους.

Έτσι, η διοίκηση του Ολυμπιακού μ' ένα προωθητικό μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media επιχειρεί να πωρώσει τον κόσμο της ομάδας για να υπάρξει μαζική στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλει ο «τακτακαλάς» για άμεση επάνοδο στα σαλόνια των μεγάλων. 

Iδού η απόδειξη: 


Επιστροφή
στην αρχή