Πλούσιοι και Φτωχοί (Λαϊκές Εκδόσεις «Στράκκας»)

ΑΠΟΨΗ /ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ
Άτιμες ελίτ! Υπερπλουτίζετε καθώς η εργατική τάξη φτωχοποιείται! Σύντομα, όμως, θα χαθείτε! Όπως τα λεφτά των Σέρβων αδελφών μας που τόσο αγαπούσαμε!

Ήταν μια στιγμή μοναδική. Ήταν η ώρα, όπου όλα όσα είπε μέχρι σήμερα, τα αμέτρητα εκείνα αλλά και τα όσα έγραψε, οι 865.907 ανορθόγραφες λέξεις (και κάτι ορθογραφημένες) χώρεσαν, σε μια και μόνο φράση. Το: Μπροστά στο σημερινό…!

Διότι, το να βγαίνει ο (Λ)Άθως Αντωνιάδης, εκπρόσωπος του ΔΙ.ΚΟ. (Δικτατορικού Κόμματος τού «όποιος δεν με στηρίξει εμένα που επιλέχθηκα διά βοής και από τους κουβαλητούς χωρίς αντίλογο, διότι έτσι θέλει η μάμμη μου» Νικ Γιον Τας της Στράκκας) και να μιλά για εργατική τάξη η οποία φτωχοποιείται και… μια ελίτ που υπερπλουτίζει, ε αυτό πια ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Συγχωρεμένος (Λ)Άθως μου!

Και για να μην παρεξηγηθώ, τη μακαριότητα δεν την εννοώ θρησκευτικά, πόσω μάλλον χριστιανικά. Δεν υπάρχουν θεοί και δαίμονες. Θεές μόνο υπάρχουν. Αυτές στις οποίες συχνά αναφερόταν και ο Ψινάκης. Και μόνο αυτές.

Ώστε… ελίτ, (Λ)Άθως μου. Και υπερπλουτίζουν; Α, τις άτακτες τις ελίτ! Νόμιζα και εγώ, βρε (Λ)Άθως μου, ότι από τότε που ξεπλύθηκαν τα κλεμμένα του γιουγκοσλαβικού λαού και έγιναν με τα εκατομμύρια μερικοί εδώ…

… και οι ορθόδοξοι Σέρβοι αδερφοί των Ελλήνων και των μεγάλων Κυπρίων πατριωτών κληρονόμησαν άδεια ταμεία από τον Μιλόσεβιτς και αγωνίζονται να διορθώσουν κάνα νοσοκομείο, κάνα σχολείο κτλ. με τα λεφτά τους να έχουν εξαφανιστεί…

… νόμιζα λοιπόν και εγώ ο αφελής πως οι ελίτ θα χόρτασαν. Ε, μα πόσα να φάνε πια και να μη σκάσουνε; Πλατυέλμινθα έχουν; Τι στο διάολο; Πλατυέλμινθας είναι η ταινία, btw, (Λ)Άθως μου. Του εντέρου. Αυτό ναι.

Ή μήπως μιλάμε για άλλες ελίτ; Διότι εάν μιλάμε για άλλες, το βασικό ερώτημα είναι γιατί να αφήνουμε τις... άλλες - άλλες απ’ έξω. Απαντάται αφ’ εαυτού; Αυτό λέω (Λ)Άθως μου. Πρέπον δεν είναι. Έτσι.

Συνεπώς, το απροσμέτρητο θάρρος με τις «ελίτ» που υπερπλουτίζουν (!) ένα θέμα το έχει. Και είναι και σοβαρό μεταξύ μας. Όπως επίσης έχει, ένα θέμα εννοώ, και το άλλο, αυτό με την «εργατική τάξη».

Τι σχέση έχει βρε (Λ)Άθως μου, αυτός εκ μέρους του οποίου μιλάς με την εργατική τάξη;

Είναι, πώς να στο πω για να το καταλάβεις, όπως προχθές που μιλούσε ο Συλλούρης για… σοβαρότητα μετά από τα ναζάκια (με έξοδα του κράτους) με τα Ναζάκια του στις Βρυξέλλες. Ή ακόμη περισσότερο, όταν μιλούσε για σοβαρότητα μετά τα ρεζιλίκια με το «Πόθεν Έσχες». Ή για να είμαι και πιο ακριβής, κάθε φορά που μιλούσε για σοβαρότητα ο τύπος αυτός.

Είναι σαν να μιλάει, ξέρω ‘γω, ποιος να σου πω τώρα, ο Θεμιστοκλέους π.χ. για υπεύθυνη οδήγηση ή ενάντια στον ρατσισμό. Πού θυμήθηκα τον Θεμιστοκλέους, θα μου πεις. Δεν ξέρω! Ίσως επειδή τώρα είναι στα αζήτητα πλέον οριστικά και δεν ασχολείται κανείς μαζί του, πέραν της δικαστικής εξουσίας και κάτι ψεκασμένων φαν του στο FB.

Από εκεί που καλούσε μέχρι και συνάδελφό του από τηλεοράσεως να του «επιμετρήσει» τον «σωματικό ανδρισμό» του, είναι πια ένας άντρας ασήκωτος στην πολιτική ανακύκλωση. Δεν είναι κρίμα;

Έτσι που λες. Μα, «εργατική τάξη», το όξινο της Στράκκας; Το κακομαθημένο; Αν και τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να σε αδίκησα (Λ)Άθως μου. Εάν όντως αυτό είναι, κάνε ένα tweet αύριο (όχι δεν θα σχολιάσω τα ορθογραφικά αλλά ως τα 15 ανά tweet, ΟΚ;) και θα επανορθώσω. Διότι νομίζω ξέρω ποιο είναι το σκεπτικό σου για το… θάρρος να μιλά ο εκπρόσωπος του Νικόλα για «εργατική τάξη».

Δώσε προσοχή: Εννοείς μήπως ότι προσχώρησε στην εργατική τάξη όταν «αποχώρησε» από το δικηγορικό γραφείo τους;

Διότι, εάν αυτό εννοείς, τότε έχουμε ένα ακόμη σοβαρότερο θέμα από εκείνο που είχαμε πιο πάνω με τις «ελίτ που υπερπλουτίζουν». Αν και κάθε φορά που εμφανίζεται στα κοσμικά περιοδικά απαστράπτων και με τη σύζυγο να μην κατεβαίνει το 40χίλιαρο σε επώνυμους οίκους, μια επανάσταση ομολογώ πως μου τη βγάζει. Δεν θα σου πω από πού.

Διότι, (Λ)Άθως μου, άνθρωπος που θέλει να γίνει και Πρόεδρος, το 2015 μας είχε πει πως αποχώρησε «από το 2011» από το γραφείο και «καμία σχέση δεν έχω πλέον». Και όπως έγραφε και τις προάλλες ο συνάδελφος Θανάσης Φωτίου, μόνο προχθές και λόγω «Πόθεν Έσχες» μάθαμε ότι (και εδώ) είπε ψέματα.

Το «δικαιολόγησε» με το υπέροχο «απεχώρησα μεν αλλά συνέχισα μια σχέση συνεργασίας» ώς το 2013 (!) – λόγω αναγκαστικής αναφοράς στο «Πόθεν Έσχες» και ΜΕΤΑ που τον έκραξαν. Και ότι, λέει, απεχώρησε οριστικά από τον Δεκέμβρη του 2013 όταν εξελέγη πρόεδρος του ΔΗΚΟ με την κάλπη του Σαββή του Βέργα. Χρύσης Παντελίδης, εκ μέρους Νικόλα, «το ποιος είναι ο Σάββας Βέργας»;

Αυτού ναι!

Μόνο που και πάλι είπε ψέματα. Διότι η ιστοσελίδα του γραφείου της Sagrada Familia τον διαφήμιζε ως συνεργάτη ώς το 2015 γράφοντας κιόλας ότι «είναι επίσης πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος».

Συνεπώς, εργατική τάξη είναι μόνο στο δούλεμα όσων τον πιστεύουν ακόμη. Στο δούλεμα και στα ψέματα ως δεύτερη φύση, είναι προλετάριος! Αλλά είναι ένα να τους δουλεύει ο Νικόλας και να τον πιστεύουν (ένα είπα, δεν είπα «λίγο», είναι τραγικό) και άλλο να δουλεύεις τον κόσμο και εσύ πια. Υπάρχει ένα απόλυτο όριο. Ελπίζω.

Μην το κάνουμε πορνό (Λ)Άθως μου. Ναι;


Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΨΗ

Δεν αρκεί η έκκληση για επιστροφή στο τραπέζι, υποβάλετε προτάσεις

Πολίτης News, 14:33 (τελευταία ενημέρωση 14:33)

ΑΠΟΨΗ

Ήθη και έθιμα στο Μόντε Νάπα / Αγία Κάρλα

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 11:15 (τελευταία ενημέρωση 11:15)

ΑΠΟΨΗ

Προσβάλλοντας τη μνήμη του 10χρονου

Πολίτης News, 21.05.2018

Επιστροφή
στην αρχή