Πλησιάζει στην Hyundai ο Mikkelsen

AUTO /MOTORSPORTS
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο WRC βρίσκεται ο χαρισματικός Andreas Mikkelsen, καθώς ο Νορβηγός θα δοκιμάσει το Hyundai i20 WRC Coupe.

Οι manager του Mikkelsen είχαν συζητήσεις με τις Citroen, Hyundai και Toyota για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, η Toyota έμοιαζε να είναι ο πιο πιθανός προορισμός του Νορβηγού, καθώς, σύμφωνα με το Autosport, θα έπαιρνε τη θέση του Juho Hanninen, που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν. Όλα όμως άλλαξαν όταν η Hyundai επέτρεψε τελικά στον Mikkelsen να συμμετάσχει στις δοκιμές της πριν τον αγώνα της Πορτογαλίας, την Παρασκευή 21 Απριλίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσει αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC μετά τις δοκιμές με το Polo R του 2017 που έκανε πέρυσι.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ελπίζω κάτι να κανονιστεί σύντομα. Μιλάμε με όλους, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τη φετινή ή την επόμενη χρονιά – αφορά και το μέλλον. «Μοιάζουν όλο και καλύτερα τα πράγματα, καλύτερα απ’ όταν μιλούσαμε στην Σουηδία. «Έχουμε προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις μας, όλα πάνε προς την σωστή κατεύθυνση.» Πηγές μέσα από τον χώρο, τις οποίες επικαλείται το Autosport στο οποίο ανήκει το πλήρες ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι η Hyundai κοιτάει ζεστά το θέμα, ακόμα και με το ενδεχόμενο να τρέξουν με τέσσερα αυτοκίνητα το 2018.

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή