Πλησιάζει... καταιγισμός ανακοινώσεων στην ΕΝΠ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, αναμένονται μαζεμένες ανακοινώσεις για να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας του Παραλιμνίου

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 4/7)

 

Η διοίκηση της Ένωσης κάνει αγώνα δρόμου για να ετοιμάσει την ομάδα που θα βάλει μπρος τις μηχανές σε λίγες μέρες.

Μέχρι τώρα ανακοινώθηκε επίσημα μόνο ο Ισπανός Μπόρχα Εκίθα, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, αναμένονται μαζεμένες ανακοινώσεις για να γεμίσει το ρόστερ.

Το σίγουρο είναι πως έστω και καθυστερημένα θα ανακοινωθεί διψήφιος αριθμός ξένων παικτών για να στελεχωθεί η ομάδα. Άλλωστε, το θέμα του προγραμματισμού ήταν ένα από τα κύρια θέματα της ατζέντας του διοικητικού συμβουλίου στην τελευταία συνεδρία που πραγματοποίησε.

Στο μεταξύ, ένας από τους ξένους παίκτες που ήταν στην ομάδα, ο Ιβάν Τζούρτζουριτς, αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη και ήταν ο ποιοτικότερος ξένος στους βυσσινί, ο οποίος δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Κροάτης μέσος ανακοινώθηκε από τη Ζελέσνιτσαρ και δήλωσε μάλιστα πάρα πολύ ικανοποιημένος στη νέα του ομάδα.

Εξάλλου, το διοικητικό συμβούλιο μετά την τελευταία του συνεδρία ενημέρωσε ότι καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία και θα παρουσιαστούν την επόμενη Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου.


Επιστροφή
στην αρχή