Πιθανό του Άλεξ Ντα Σίλβα στην ΑΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Αν και αρχικά είχε υψηλές απαιτήσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις έριξε και είναι μέσα στα πλαίσια που ίσως επιτρέψουν στην ΑΕΛ να τον αποκτήσει

Το... παλεύει η ΑΕΛ για να πάρει τη θετική απάντηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Άλεξ Ντα Σίλβα. 

Ο παίκτης με πέρασμα μέχρι στιγμής από τις κυπριακές ομάδες ΕΝΠ, Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλωνα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, έχει προτάσεις, μία εξ αυτών από την ΑΕΛ, τις οποίες αξιολογεί και μελετάει με πάσα λεπτομέρεια.

Αν και αρχικά είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, κάτι που έκανε απομακρυσμένο το σενάριο να ενταχθεί στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις έριξε και είναι μέσα στα πλαίσια που ίσως επιτρέψουν στην ΑΕΛ να τον αποκτήσει.

Έτσι, δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να προκύψουν οι οριστικές εξελίξεις για έναν νέο «γάμο» του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετιούό με μεγάλη Κκπριακή ομάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΛ που εξετάζει και βλέπει θετικά ο παίκτης είναι χρονικής διάρκειας ενός έτους.

Εάν και εφόσον κλείσει θετικά αυτή η περίπτωση τότε θα έχει ένα γερό «εργαλείο» ο Ντούσαν Κέρκεζ στη νέα σεζόν στο θέμα οργανωτικό κομμάτι ανάπτυξης παιχνιδιού και  δημιουργίας επικίνδυνων καταστάσεων των αντιπάλων εστιών.

Τα μόνα στοιχεία που προβληματίζουν κάπως τον Βόσνιο κόουτς είναι η ηλικία του Ντα Σίλβα, καθώς και τα συχνά προβλήματα των τελευταίων χρόνων, κυρίως της λήσασας σεζόν, όπου του στέρησαν μίας μεγαλύτερους διάρκειας συμμετοχής με τη φανέλα του Απόλλωνα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΕΛ:


Επιστροφή
στην αρχή