Δολοφονία στη Γερμασόγεια: Νεκρός 47χρονος μετά από πυροβολισμούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Δολοφονία 47χρονου αλλοδαπού σε ταβέρνα στην Γερμασόγεια σημειώθηκε γύρω στις 14:00. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς

Δολοφονία 47χρονου αλλοδαπού σε ταβέρνα στην Γερμασόγεια σημειώθηκε γύρω στις 14:00. Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy το θύμα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς από τα πρόσωπα με τα οποία συνέτρωγε σε ταβέρνα στη Γερμασόγεια. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 47χρονος συναντήθηκε αρχικά με τα 2 πρόσωπα ενώ στη συνέχεια στο τραπέζι έφτασε και τρίτο πρόσωπο. Όπως φαίνεται η συζήτηση των τεσσάρων ήταν έντονη με αποτέλεσμα οι δύο να ανασύρουν πιστόλι. Τελικά ο ένας εκ των δύο άνοιξε πυρ πυροβολώντας το θύμα 3 φορές. Ακολούθως και οι τρεις διέφυγαν από την ταβέρνα και κατευθύνθηκαν προς το «δασούδιν». 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν γνωστό με το όνομα «Ερνέστο» και απασχολεί εδώ και καιρό την αστυνομία λόγο της εμπλοκής του σε διάφορες έκνομες δραστηριότητες.  Σημειώνεται ότι στην σκηνή βρέθηκε μία κουκούλα και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία εκτιμάται ότι ανήκουν σε έναν εκ των δραστών. Η αποχώρηση των δραστών από την ταβέρνα στο μεταξύ καταγράφηκε από κάμερες της περιοχής.  Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για σύλληψη των δραστών. 
 
 
 
 
Φωτογραφίες: Παύλος Βρυωνίδης

Επιστροφή
στην αρχή