Πυροσβεστικοί Αγώνες 22/04/2018. «Η Πυρασφάλεια Είναι Ευθύνη Όλων Μας»

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία αυτή που έζησε το κοινό το οποίο παρακολούθησε τους Πυροσβεστικούς Αγώνες την Κυριακή, 22 Απριλίου στο παραλιακό μέτωπο...

Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία αυτή που έζησε το κοινό το οποίο παρακολούθησε τους Πυροσβεστικούς Αγώνες την Κυριακή, 22 Απριλίου στο παραλιακό μέτωπο του Μόλου στη Λεμεσό. Στους αγώνες οι πυροσβέστες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε συναφή με την εργασία τους αγωνίσματα. H CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, βράβευσαν τη νικήτρια ομάδα και τίμησαν τους πυροσβέστες για τη συμμετοχή τους στους Αγώνες.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πυροσβεστικά αγωνίσματα και δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένα για αυτά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη και προστασία στα θέματα της Πυρασφάλειας και να λάβουν συμβολικά δώρα αλλά και ενημερωτικό υλικό.

Η θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή του κοινού, προσδίδει δύναμη στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου και τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Η ενημέρωση και η πρόληψη ενισχύουν την έννοια της ασφάλειας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κινδύνων, όπως οι πυρκαγιές.


Επιστροφή
στην αρχή