Πυρίλλης: Με κατηγορούν ως άτομο και όχι ως Δήμαρχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο κ. Πυρίλλης αναφερόμενος στην αγωγή εναντίον του είπε ότι η πολιτεία έχει αποφασίσει να τον σύρει στα δικαστήρια προσωπικά

Υλοποιώντας σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού ο Δήμος έλαβε νομική γνωμάτευση ότι είχε το δικαίωμα να το πράξει, προέβηκε σε έργα καθαρισμού και εξωραϊσμού στις παραλίες. Και συγκεκριμένα στην παραλία Σκούταρη, δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

Ο κ. Πυρίλλης αναφερόμενος στην αγωγή εναντίον του είπε ότι η πολιτεία έχει αποφασίσει να τον σύρει στα δικαστήρια προσωπικά. Με κατηγορούν ως κοινό εγκληματία και μου πρόσαψαν κατηγορίες για ποινικά αδικήματα, ως άτομο και όχι ως Δήμαρχο.

Αναμέναμε από τους αρμόδιους είπε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, να είναι αμείλικτοι με τους ιδιώτες που έκαμαν αίσχη πάνω στις παραλίες. Ο κ. Πυρίλλης έκανε λόγο για ανέγερση παράνομης αποβάθρας σε περιοχή NATURA.

Καταγγελίες του Δήμου στην Αστυνομία και την Επαρχιακή Διοίκηση για τις παραλίες κουκουλώνονται, αλλά ο Θεόδωρος Πυρίλλης κατηγορείται υπό την προσωπική του ιδιότητα και θα τον σύρουν στα Δικαστήρια, πρόσθεσε.

Στο πλευρό του Δημάρχου Παραλιμνίου τάσσεται το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ομόφωνη απόφαση στήριξης του Δημάρχου λήφθηκε σε έκτακτη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου». 


Επιστροφή
στην αρχή