Πειρατές της Καραϊβικής: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας

BUZZLIFE /MEDIA

Η απουσία του Ντεπ από το τρέιλερ αποτελεί έκπληξη, καθώς οι επιτυχίες των προηγούμενων ταινιών της σειράς, οφείλουν πολλά στον Τζαν Σπάροου

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη ταινία οι «Πειρατές της Καραϊβικής», με τίτλο «Dead Men Tell No Tales» (Οι νεκροί δεν λένε ιστορίες), χωρίς να περιέχει πλάνα από τον κεντρικό χαρακτήρα του κάπτεν Τζακ Σπάροου, που υποδύεται ο Τζόνι Ντεπ.

Αντιθέτως, περιλαμβάνει σκηνές από δύο εμφανίσεις του Μπρέντον Τουέιτς και του Χαβιέρ Μπαρδέμ - που υποδύεται τον πειρατή-φάντασμα που ψάχνει τον Σπάροου.

 

Η απουσία του Ντεπ από το τρέιλερ αποτελεί έκπληξη, σύμφωνα με την Guardian, καθώς οι προηγούμενες ταινίες της σειράς, ένα μέρος της επιτυχίας τους την οφείλουν στο ρόλο του κάπτεν Σπάροου. Πιθανολογείται ότι η πρόσφατη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός του Ντεπ, αλλά και οι λεπτομερείς αναφορές στον Τύπο για την προσωπική του ζωή, βρίσκονται πίσω από την απόφαση της παραγωγής να μην συμπεριληφθεί στο τρέιλερ ο ηθοποιός, παρότι και πάλι είναι πρωταγωνιστικό πρόσωπο.

 

 
Η νέα ταινία με τους Πειρατές της Καραϊβικής αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας στις 26 Μαΐου του 2017.
 
 
Πηγή: Ναυτεμπορική

Επιστροφή
στην αρχή