Πήραν... φόρα στο Παραλίμνι: Ντύθηκε στα βυσσινί ο Αγγελή!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ούτε στιγμή δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Αγγελή Αγγελή, καθώς η ΕΝΠ ανακοίνωση την απόκτηση του...

Ούτε στιγμή δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Αγγελή Αγγελή, καθώς η Ένωση Νέων Παραλιμνίου προσφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Τα λεπτά που μεσολάβησαν από την αποδέσμευση του από τον Απόλλωνα μέχρι να ανακοινωθεί από τους βυσσινί ήταν ελάχιστα και έτσι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί από σήμερα (5/7) το τρίτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, μετά τους Μπόρχα Εκίθα και Γκονζάλο Ζάραρε. 

Η ανακοίνωση από πλευράς ΕΝΠ αναφέρει τα εξής:

«Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχής συμφωνίας με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Αγγελή Αγγελή.

Η οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου καλωσορίζει τον Αγγελή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία». 

Tην ίδια ώρα, η διοίκηση των βυσσινί γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Μέρτακκα και Κρίστη Ανδρέου, εξαργυρώνοντας αμφότεροι τη συνεισφορά που είχαν στην περσινή πορεία προς την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. 


Επιστροφή
στην αρχή