Πυρά ΑΚΕΛ σε «υπερπατριώτες» και Νικόλα για γλωσσάρι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Το ΑΚΕΛ απερίφραστα και με βδελυγμία απορρίπτει αυτές της φασιστικής νοοτροπίας επιθέσεις και απαιτεί τον τερματισμό τους.

Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του καταδικάζει της φασιστικής νοοτροπίας, πρόσφατες επιθέσεις κατά συντελεστών και συγγραφέων του γλωσσαρίου για ε/κ και τ/κ δημοσιογράφους. 

Όπως αναφέρει  το γραφείο τύπου του κόμματος, «απαιτεί τον τερματισμό απειλών και επιθέσεων που εκστομίζονται εναντίον των συντακτών του γλωσσαρίου» ενώ χαρακτηρίζει απαράδεκτη και αντιδεοντολογική την παρέμβαση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου στα εσωτερικά ζητήματα της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Απειλούν μέσω facebook μία εκ των συντελεστών του γλωσσαρίου

 

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΑΚΕΛ για τις απειλές ενάντια στους συγγραφείς του «Γλωσσαρίου»

Η εξέλιξη της δημόσιας συζήτησης για το «γλωσσάρι» αποκαλύπτει τα πραγματικά και επικίνδυνα κίνητρα ορισμένων. Ανεξάρτητα από τις απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας για το «γλωσσάρι», κανείς δεν μπορεί να ανέχεται και –πολύ περισσότερο- να αποδέχεται τις απειλές, τις ύβρεις και τις χυδαιολογίες που εκστομίζονται εναντίον των συντακτών του.

Το ΑΚΕΛ απερίφραστα και με βδελυγμία απορρίπτει αυτές τις φασιστικής νοοτροπίας επιθέσεις και απαιτεί τον τερματισμό τους. Βρισκόμενοι στον Ιούλιο ας θυμούνται όλοι ότι η πατριδοκαπηλία δεν είναι πατριωτισμός και ότι οι αυτοχρισμένοι υπερπατριώτες δεν είναι πάντα πατριώτες. Μάλλον το αντίθετο.

Με φόντο τη συζήτηση που ξέσπασε σε σχέση με το «γλωσσάρι» σημειώνουμε επίσης πως η απροκάλυπτη παρέμβαση του Προέδρου του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλου στα εσωτερικά ζητήματα της Ένωσης Συντακτών Κύπρου είναι απαράδεκτη και αντιδεοντολογική. Τέτοιες πρακτικές παραπέμπουν σε άλλες εποχές και πρέπει να απορρίπτονται.


Επιστροφή
στην αρχή