Ποιον σωματότυπο γυναίκας προτιμούν τελικά οι άνδρες;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Daily Mail διεξήγαγε ένα πείραμα, για το οποίο επιστράτευσε μια χυμώδη, μια αθλητική και μια λεπτή καλλονή. Στόχος να βρεθεί ο ιδανικός σωματότυπος.

Κέλι Μπρουκ, Κίρα Νάιτλι και Γκουεν Στεφάνι: Τρεις σεξι και γοητευτικές σελέμπριτις που συγκεντρώνουν πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων στον διεθνή Τύπο για το σώμα τους, παρά τις τεράστιες διαφορές που έχει η εμφάνιση και το στιλ τους.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Με τη σεξουαλική έλξη να αποτελεί καθαρά... προσωπική υπόθεση, ποιος είναι ο σωματότυπος γυναίκας που τραβά τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα, ακόμα και όταν είναι παρών... δυνατός ανταγωνισμός;

Για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα η Daily Mail διεξήγαγε ένα πείραμα, για το οποίο επιστράτευσε μια χυμώδη, μια αθλητική και μια λεπτή καλλονή. Οι τρεις πανέμορφες γυναίκες εμφανίστηκαν μπροστά σε ένα κοινό δέκα ανδρών, οι οποίοι φορούσαν περίπλοκο εξοπλισμό καταγραφής των κινήσεων των ματιών, ο οποίος παρακολουθούσε πού ακριβώς έπεφταν τα βλέμματα θαυμασμού των συμμετεχόντων.Παρόλο που τα εντυπωσιακά μοντέλα έμειναν μπροστά στο κοινό μόλις 30 δευτερόλεπτα, αυτό το διάστημα ήταν αρκετό ώστε να βγει το «πόρισμα» του πειράματος, δίνοντας την νίκη στην χυμώδη καλλονή η οποία συγκέντρωσε το 36% των ανδρικών βλεμμάτων.

Δεύτερη στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων ήταν η αθλητική κοπέλα, η οποία συγκέντρωσε το 35 των «ματιών » θαυμασμού, με την αδύνατη νεαρή να έρχεται τρίτη και... καταϊδρωμένη, με 29% των βλεμμάτων.

Δείτε παραπάνω τα αναλυτικά σκορ των συμμετεχόντων


Επιστροφή
στην αρχή