Η ανάρτηση του Λ. Παπαγιάννη στο Facebook - Τι λέει ο ίδιος

BUZZLIFE /PEOPLE

Τον χαρακτήρισα "γίγαντα" γιατί ανέβηκε τον Όλυμπο με αναπηρικό καροτσάκι και όχι για τις πεποιθήσεις του λέει ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης

Ενόχληση προκάλεσε σε χρήστες του Facebook η απάντηση του βουλευτή του ΕΛΑΜ Λίνου Παπαγιάννη σε σχόλιο χρήστη που έκανε αναφορά στο όνομά του, το οποίο έλεγε πως "τούτοι θέλουν ΕΟΚΑ Β' που τους επαίζαν μες τους καφενέδες όπως τους σκύλους". Ο χρήστης έκανε αναφορά στο όνομα του κ Παπαγιάννη, συμπληρώνοντας πως είναι μεγάλος. Η απάντηση του βουλευτή του ΕΛΑΜ ήταν "εσύ είσαι γίγαντας όμως".

Από χθες το βράδυ, χρήστες του Facebook επέκριναν την ενέργεια του βουλευτή, η οποία θεωρήθηκε ως επιβράβευση των όσων ο χρήστης έλεγε και τα οποία ενίσχυαν την ρητορική του μίσους και παρέπεμπαν σε άλλες εποχές.

Σε σχόλιό του στην ιστοσελίδα μας, κάτω από το αναρτηθέν θέμα, ο Λίνος Παπαγιάννης υποστηρίζει πως δεν έχει πατήσει το κουμπί του "Μου αρέσει", ούτε και σχολίασε κάτι για το σχόλιο του χρήστη. "Τον χαρακτήρισα γίγαντα γιατί είναι ο άνθρωπος που ανέβηκε  στον Όλυμπο με αναπηρικό καροτσάκι! Τον θεωρώ γίγαντα για την δύναμη ψυχής που επέδειξε και για το τι κατάφερε. Ούτε για τη ζωή του, ούτε για τις πεποιθήσεις που έχει. Για όσους θα τρέξουν να πουν ότι δεν έσβησα το σχόλιό του, μπορεί ο οποιοσδήποτε θέλει να δει όλα τα σχόλια που γράφονται στις αναρτήσεις μου και δεν έσβησα ποτέ κανένα. Ούτε τα όσα είναι αντίθετα με το τι γράφω ούτε την αντίθετη άποψη ακόμα και αν είναι ακραία". 

Αυτά έγραψε ο κ. Παπαγιάννης. Το σχόλιό του είναι αναρτημένο κάτωθεν της είδησης.

 

Αυτή, είναι η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

 


Επιστροφή
στην αρχή