Ποια είναι η νέα τάση των ερωτικών ταινιών - τι θα κάνουν οι πορνοστάρ

BUZZLIFE /PEOPLE

Στο ταμείο ανεργίας απειλεί να στείλει τους πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών η νέα τάση στο πορνό, η οποία αναμένεται να «κατακτήσει» τη ροζ βιομηχανία

Γιατί μπορεί το 3D πορνό να είναι κάτι καινούργιο, που απαιτεί (όμως) τη συμμετοχή πραγματικών πορνοστάρ, ωστόσο ίσως να πρέπει να θεωρείται ήδη ξεπερασμένο! Και υπεύθυνη γι' αυτό είναι η νέα τάση, εξαιτίας της οποίας χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο του ακατάλληλου θεάματος φλερτάρουν με την απόλυση. Και πώς όχι όταν τη βρόμικη δουλειά θα την κάνουν πλέον… ολογράμματα!

Οι εικονικοί ηθοποιοί όχι μόνο θα κοστίζουν λιγότερο, αλλά θα προσφέρουν την ίδια (και ακόμη περισσότερη) απόλαυση στο θεατή, καθώς θα είναι το ίδιο ρεαλιστικοί, αψεγάδιαστοι και όπως ακριβώς επιτάσσει η αχαλίνωτη φαντασία του «πελάτη»!

Στυλίστες, μακιγιέζ, τεχνικοί ήχου και φωτισμού, όπως και ολόκληρα συνεργεία θα είναι έτσι... αχρείαστοι, αφού για το τέλειο αποτέλεσμα θα φροντίζουν προγραμματιστές και ειδικοί στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας…

 «Ένας άνθρωπος δεν θα έχει θέσει στο νέο κόσμο του πορνό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μελλοντολόγος Dr. Ian Pearson, συντάκτης μιας έκθεσης σχετικά με το μέλλον του σεξ, συμπληρώνοντας: «Το μόνο που θα χρειάζεται ένα στούντιο είναι ένα λογισμικό και έναν ηθοποιό με χαμηλή αμοιβή. Οι οίκοι ανοχής θα μπορούν να χρησιμοποιούν γυναίκες (αν δεν αντικατασταθούν και αυτές από ρομπότ) λόγω συναισθήματος και προσωπικής επαφής, όμως το πορνό δεν θα χρειάζεται πια ανθρώπους».

Αν, δε, σε όλο αυτό προσθέσετε και το πορνό εικονικής πραγματικότητας, όπως και τα ρεαλιστικά video games, τότε εύκολα μπορεί να υποψιαστεί κανείς πως το πορνό όπως το ξέρουμε σήμερα κινδυνεύει με αφανισμό.

Δυο πασίγνωστες μάλιστα ιστοσελίδες με περιεχόμενο για ενήλικες ανακοίνωσαν ήδη τα σχέδιά τους - βάσει των οποίων θα φέρουν στο σαλόνι σας τρισδιάστατες γυμνές γυναίκες - παρουσιάζοντας μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Holo-Cam. Το μόνο που χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος είναι ένα smartphone και έναν προβολέα 3D, ενώ μέσω μιας εφαρμογής με μάσκα θα μπορεί να επιλέγει ακόμα και τι άρωμα θέλει να μυρίσει!


Η μάσκα «OhRoma» κοστίζει 69.99 δολάρια και τα αρώματα 5.99 έως 9.99 το καθένα... «Οι πορνοστάρ θα πρέπει σίγουρα να ανησυχούν για τη δουλειά τους», υπογράμμισε ο ιδρυτής της MakeLoveNotPorn.

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή