Παίρνει Μαριάνοβιτς η Νέα Σαλαμίνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος άρεσε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος άναψε πράσινο, όμως ο ποδοσφαιριστής θα αργήσει να έρθει

Σε συμφωνία με τον Σάσα Μαριάνοβιτς κατέληξε η Νέα Σαλαμίνα.

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος άρεσε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος άναψε πράσινο, ωστόσο επειδή ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα αγώνες με την ομάδα του Ακτομπέ (το πρωτάθλημα του Καζακστάν ολοκληρώνεται τον Αύγουστο), καταβλήθηκε προσπάθεια να μην γίνει γνωστό το όνομά του.

Ο Μαριάνοβιτς άρχισε την καριέρα του από την Κουκαρίτσι το 2005 και εκεί έμεινε μέχρι το 2009 συμπληρώνοντας 79 συμμετοχές και 5 γκολ. Ακολούθως μεταγράφηκε στην Τζακοντίνα στην οποία έπαιξε από το 2009 μέχρι το 2012 (45 συμμετοχές – 3 γκολ).

Τη σεζόν 2012-12 ήταν στη Σερίφ με την οποία αγωνίστηκε σε 14 αγώνες (3 βασικός), ενώ στη συνέχεια πήγε στη Ραντίσκι Νις όπου έμεινε μέχρι το 2016 έχοντας 73 συμμετοχές και 17 γκολ. Η τρίτη του χρονιά εκεί (2015-16) ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του, καθώς έπαιξε σε 35 αγώνες (1 αλλαγή) και σημείωσε 12 γκολ.

Στον επόμενό του σταθμό, την Παρτιζάν, έμεινε δυο αγωνιστικές περιόδους, χωρίς όμως να έχει ανάλογη συνέχεια (10 συμμετοχές). Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ακτομπέ Καζακστάν έχοντας μέχρι τώρα 9 συμμετοχές και δυο γκολ. Η Ακτομπέ είναι τελευταία στο πρωτάθλημα του Καζακστάν και σήμερα αγωνίζεται με την Ορνταμπάσι.


Επιστροφή
στην αρχή