Περιμένει ανταπόκριση ο πρόεδρος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Η γενική συνέλευση του Ιουνίου αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον και όλοι ευελπιστούν πως επιφανείς φίλοι της προσφυγικής ομάδας θα σταθούν κοντά της
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 19/5)

 

Στη Δόξα μπορεί να επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής, όμως υπάρχει προβληματισμός για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Η διοίκηση Kώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα) αντιμετωπίζει δυσκολίες και ζητά ενίσχυση στο οικονομικό, κυρίως από παραδοσιακούς παράγοντες της Δόξας και οργανωμένα σύνολα της Κατωκοπιάς.

Η γενική συνέλευση του Ιουνίου αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον και όλοι ευελπιστούν πως επιφανείς φίλοι της προσφυγικής ομάδας θα σταθούν δίπλα στην οποιανδήποτε διοίκηση. Ο πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου αποφάσισε ότι με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν πρόκειται να συνεχίσει. Αν όμως υπάρξει ανταπόκριση, τότε θα παραμείνει στην προεδρία.

Οι παίκτες πάντως είναι απλήρωτοι ενάμιση μήνα και αν διευθετηθεί το θέμα, το μέλλον της ομάδας είναι ζοφερό. Η συνταγή της τελευταίας διετίας, με παίκτες κάπως πιο ακριβοπληρωμένους, είναι εκτός πραγματικών δυνατοτήτων της ομάδας. Μια τακτική που δεν θα ακολουθηθεί τη νέα περίοδο καθώς αναμένεται πως θα μειωθεί δραστικά ο προϋπολογισμός.

Η αβεβαιότητα που υπάρχει στο διοικητικό, προκαλεί πρόβλημα και στον προγραμματισμό της ομάδας αφού δεν μπορούν να γίνουν συζητήσεις με παίκτες.

* Εξάλλου, ο τερματοφύλακας της ομάδας Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο και η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το μυαλό στην ισοφάριση, λευκό το απουσιολόγιο

Πολίτης Sports, 29.05.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέχει να προλάβει την Βοσνία ο Έλληνας Ζέκα!

Πολίτης Sports, 29.05.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχή Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα!

Πολίτης Sports, 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή