Πέγεια: Δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στον ΑΠΟΠ/Κινύρα αφήνουν κατά μέρος την απογοήτευση από την τελευταία ήττα στο Παφιακό και το πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να ζεσταθούν με το σημερινό ματς κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση στην Πέγεια. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής και για αυτό δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις...

 

Στον ΑΠΟΠ/Κινύρα αφήνουν κατά μέρος την απογοήτευση από την τελευταία ήττα στο Παφιακό και το πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να ζεσταθούν με το σημερινό ματς κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση στην Πέγεια.

 

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής και για αυτό δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις στην ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα ότι μπορούν να κάνουν την οποιανδήποτε έκπληξη κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία». Όμως, το παιχνίδι δεν παύει από του να αποτελεί πρόκληση για την ομάδα της Πέγειας, και οι παίκτες θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα τιμητικό αποτέλεσμα.


Δεν αποκλείεται ο ’νδρος Πολυδώρου να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, και να δώσει κάποιες ευκαιρίες σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι για παράδειγμα ο τερματοφύλακας Ριγανάς και ο Λάμπρος Φυλακτού. ’λλωστε, πρέπει να κτίσει και πάνω στους νεαρούς, αφού πρέπει να μειωθεί ο προϋπολογισμός για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει οικονομικά.

 

Ανακοίνωσε επιτροπή

Ο νέος πρόεδρος του ΑΠΟΠ/Κινύρα, Σάββας Αρκαδίου, ύστερα από μια σειρά επαφών μετά και την ανάληψη της προεδρίας του σωματείου, έχει προχωρήσει και κατασταλάξει στο νέο διοικητικό σχήμα.

 

Στη νέα διοίκηση, η οποία αποτελείται από 33 μέλη, αντιπρόεδρος είναι ο Ανδρος Τσιοκκάς, ενώ υποστηρίζεται και από άλλα πρόσωπα που απαρτίζουν τις διάφορες υποεπιτροπές. Πρώτιστος στόχος, η οικονομική εξυγίανση του σωματείου.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γυναικείο: Πρεμιέρα με «βουτιά» στα... βαθιά (πρόγραμμα)

Πολίτης Sports, 09:41 (τελευταία ενημέρωση 09:41)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα με ξένο βλέμμα!

Πολίτης Sports, 09:26 (τελευταία ενημέρωση 09:26)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιχνίδια - παγίδες για τους μεγάλους! (πρόγραμμα/βαθμολογία)

Πολίτης Sports, 09:12 (τελευταία ενημέρωση 09:12)

Επιστροφή
στην αρχή