Παυλόπουλος: Βαθιά οδύνη και ευγνωμοσύνη προς τους Αξιωματικούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
Η Πατρίδα και ο Λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της πατρίδας

Συντετριμμένος, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πηγή από το Προεδρικό της Αθήνας, πληροφορήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την είδηση για τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου σήμερα το πρωί στο Σαραντάπορο του νομού Θεσσαλίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί, και να τραυματισθεί η μηχανικός του ελικοπτέρου, η οποία νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο εκτός κινδύνου.


Ο κ. Παυλόπουλος, αφού ενημερώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και το Υπουργείο Άμυνας για το τραγικό συμβάν, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Πατρίδα και ο Λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της θωράκισης της Εθνικής μας Άμυνας και της χαλύβδωσης του φρονήματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω θερμά συλλυπητήρια αλλά και αμέριστη συμπαράσταση».

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντησε στον Οδυσσέα για το θέμα της Σάβιας ο ΥΠΟΙΚ

Πολίτης News, 15:48 (τελευταία ενημέρωση 15:48)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έξι συμπεράσματα από τον 1ο γύρο των εκλογών, σύμφωνα με το Politico

Πολίτης News, 15:38 (τελευταία ενημέρωση 15:38)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η χρήση κινητών τηλεφώνων βλάπτει σοβαρά την οικογενειακή ζωή

Πολίτης News, 15:29 (τελευταία ενημέρωση 15:29)

Επιστροφή
στην αρχή