Παρουσίαση της χειμερινής συλλογής natargeorgiou

BUZZLIFE /FASHION
Οι σχεδιαστές Δήμος Νάταρ και Αντρέας Γεωργίου παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Κύπρο τη συλλογή τους για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 16/17.

Με αποκλειστικό χορηγό τη Lidl Cyprus, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 14 Δεκεμβρίου 2016 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, το special edition fashion show των NATARGEORGIOU.

Τριάντα μοντέλα από Αθήνα, Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και Κύπρο, παρουσίασαν μοναδικά δείγματα haute couture σε ένα εντυπωσιακά διαμορφωμένο catwalk. Ο χώρος διαμορφώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ακολουθώντας τα πρότυπα των διεθνών εβδομάδων μόδας. Παρευρισκόμενοι ήταν προσωπικότητες από Κύπρο και εξωτερικό, fashion lovers, bloggers, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και άνθρωποι της μόδας και της τέχνης.

Η μάρκα natargeorgiou αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο brand υψηλής ραπτικής που δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές Δήμο Νάταρ και Αντρέα Γεωργίου. Η πρώτη τους συλλογή παρουσιάστηκε στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού την άνοιξη/καλοκαίρι 2012 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Το ταλέντο των δημιουργών αναγνωρίστηκε και παρουσιάστηκε στην ιταλική Vogue η οποία τους κατέταξε στα νέα ταλέντα που αξίζει να ακολουθείς! Οι συλλογές των natargeorgiou έχουν εδώ και τρία χρόνια ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού ενώ οι δημιουργίες natargeorgiou πωλούνται σε πολλές πόλεις του κόσμου. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που οι σχεδιαστές παρουσίασαν τη συλλογή τους στην Κύπρο.

Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Τερέζα Μάντη και η ομάδα της, ενώ τα μαλλιά περιποιήθηκε η ομάδα της KEVIN MUPRHY.
Μετά το τέλος του show ακολούθησε after party με νόστιμα ορεκτικά και κρασιά Lidl, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα διακοσμημένη με κεριά, που δημιουργούσαν έναν υπέροχο φωτισμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και στο Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού «Στέλλα Σουλιώτη». Αποκλειστικός χορηγός της βραδιάς ήταν η LIDL Cyprus.