Παρουσίασε τον νέο του χορηγό ο Απόλλωνας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας Stoiximan θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των επισήμων εμφανίσεων του Απόλλωναγια τη νέα περίοδο.

Το νέο του χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας παρουσίασε ο Απόλλωνας. Πρόκειται για την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan, η οποία ήταν και τα προηγούμενα χρόνια οικονομικός αιμοδότης της Λεμεσιανής ομάδας.

«Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χορηγικές συνεργασίες που πέτυχε ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια. Λόγω των επιτυχιών μας στην Ευρώπη, θα είναι στο μπροστινό μέρος της φανέλας το λογότυπο της Stoiximan. Μόνο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ο Απόλλωνας έχουν μπροστά στη φανέλα το λογότυπο της εταιρείας. Κάνει εξαιρετική δουλειά στο marketing η Κούλλα, ο διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Παπαγιάννης και τα άλλα παιδιά», είπε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης.

Από τη Stoiximan μίλησε ο Άγγελος Χοντουλίδης, ο οποίος ανέφερε: «Ελπίζουμε να δυναμώσει περισσότερο ο Απόλλωνας. Φέραμε γούρι στην ομάδα και συνδυάστηκε με την πρόκριση στους ομίλους. Ευχόμαστε να δώσει συνέχεια ο Απόλλωνας στις επιτυχίες».

Ο Μάριος Στυλιανού εκ μέρους των παικτών είπε: «Είναι σημαντικό να έχουμε χορηγούς στο πλευρό μας. Ευχόμαστε να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία».

Ο Νίκος Κίρζης ήταν φανερά απογοητευμένος όταν ρωτήθηκε για τα εισιτήρια διαρκείας. «Είναι κρίμα. Η ομάδα αξίζει τη στήριξη. Είμαι σίγουρος ότι σε αγώνες του εξωτερικού θα έχουμε περισσότερο κόσμο σε σχέση με κάποια εντός έδρας ματς».

Για την κάρτα φιλάθλου επισήμανε: «Όλοι πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες. Είναι νόμος. Είναι κρίμα να χάνει ο κόσμος ιστορικές στιγμές».


Επιστροφή
στην αρχή