Παρουσίασε τις συμφωνίες με τους πέντε η Cablenet: «Είναι μόνο η αρχή»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η Cablenet παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης δημοσιογραφική διάσκεψη για τις συμφωνίες της με πέντε ομάδες αναφορικά με τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης η Cablenet όπου παρουσίασε τις συμφωνίες της με τα πέντε σωματεία με τα οποία πέτυχε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αρχικά μίλησε ο CEO της Cablenet, Νικόλας Σιακόλας: 

«Ευχαριστούμε όλους τους προέδρους. Η απόφαση είναι συνειδητή και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αν δεν προχωρούσαμε τη δεδομένη στιγμή θα μέναμε εκτός από αυτό το περιεχόμενο μέχρι το 2024. Σαν εταιρεία προσφέρουμε το καλύτερο ίντερνετ, σταθερή τηλεφωνία, ξεκινήσαμε την κινητή τηλεφωνία και με αυτό το περιεχόμενο θα δώσουμε περισσότερες επιλογές στους τηλεθεατές μας. Προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε στο ποδοσφαιρικό κοινό μια νέα εμπειρία.

Η συνεργασία με τις πέντε αυτές ομάδες είναι μόνο η αρχή.

Θα δημιουργήσουμε δύο νέα κανάλια για να προσφέρουμε μεταδόσεις και εκπομπές με αυτό το περιεχόμενο και θα ξεκινήσουν αρχές του 2019. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τα νέα κανάλια να είναι άριστης ποιότητας και υψηλής ευκρίνειας. Έχουμε το δικό μας ιδιόκτητο δίκτυο το οποίο σκοπός μας είναι να επεκτείνεται διαρκώς. Ως το 2019 δεν θα καλύψουμε όλη την Κύπρο όμως για να καλύψουμε όλους τους τηλεθεατές θα προσπαθήσουμε να μεταδίδουμε μέσω άλλων τρόπων».

Πρόδρομος Πετρίδης (ΑΠΟΕΛ):

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Η σύναψη αυτής της συμφωνίας αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία μας. Και από πλευράς Cablenet είναι επωφελής και θα τη βοηθήσει. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πιο ισχυρός της συνεργάτης».

Ανδρέας Παντελή (Ανόρθωση):

«Το τηλεοπτικό κομμάτι αποτελεί τεράστιο κομμάτι στους προϋπολογισμούς των ομάδων. Η ένταξη της Cablenet βοήθησε για υγιή ανταγωνισμό. Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συμφωνία. Θα δώσει τεράστια βοήθεια στον προϋπολογισμό μας. Είναι ένα τολμηρό διάβημα το οποίο ευελπιστούμε ότι θα τους βοηθήσει όλους. Ευχαριστώ τον Νικόλα Σιακόλα μέσα από μια σειρά σύντομων διαβουλεύσεων καταλήξαμε εύκολα. Ξεκινήσαμε από φέτος διαφημιστικό πακέτο το όπιο αφορά την Ανόρθωση και την Cablenet το οποίο βοηθά στα δικά μας δεδομένα».

Λούκας Φανιέρος (Ερμής):

«Η σωστή προσέγγισή τους μας έφερε κοντά τους. Χωρίς να έχω μεγαλύτερο πόσο από την προηγούμενη συμφωνία. Πάντα όταν μπαίνει μια νέα εταιρεία υπάρχει ανταγωνισμός τον οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Κάναμε καλό deal και είμαστε ευχαριστημένοι».

Κώστας Χατζηστυλλής (Kαρμιώτισσα): 

«Είναι ευχαρίστηση μας που είμαστε μαζί με τα σωματεία της α’ κατηγορίας. Ευχαριστούμε για τη συμφωνία. Δεν πρέπει να θεωρείται οτι η β’ κατηγορία είναι καταστροφή κι αυτό αποδεικνύεται σήμερα».

Χρήστος Γλυκύς (Πάφος): 

«Αυτή η συνεργασία είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα μας. Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία μας έπεισε με τα όσα μας παρουσίασε. Υπογράψαμε με σχετική ευκολία. Είναι τριετής η δική μας συμφωνία».

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή