Παρουσίασε Τέτι και Τραμεζάνι ο ΑΠΟΕΛ (τι δήλωσαν)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Τέτι ανυπομονεί να ξεκινήσει δουλειά στον ΑΠΟΕΛ ενώ ο Τραμεζάνι σημείωσε πως θέλει να κάνει μια ομάδα που να επιβάλλεται στον αντίπαλο...

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε σε… ιταλικούς ρυθμούς και παρουσίασε το νέο ποδοσφαιρικό διευθυντή Ντομένικο Τέτι και το νέο προπονητή Πάολο Τραμεζάνι.

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Πρόδρομος Πετρίδης αρχικά καλωσόρισε τους δύο άνδρες και τόνισε πως γνωρίζουν πολύ καλά που έχουν έρθει.

Ο Ντομένικο Τέτι παίρνοντας τον λόγο επισήμανε: «Ανυπομονώ να δουλέψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω αυτή τη ευκαιρία. Όλα θα αποδειχθούν στο γήπεδο. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Όταν ήρθα εδώ μου είπε ο πρόεδρος να δουλέψω σκληρά. Θα αφήσω το δικό μου στίγμα στην ομάδα. Μιλώντας για τον Τραμεζάνι, είπε: «Έχει δουλέψει σε κορυφαίο επίπεδο και γνωρίζει τι σημαίνει πίεση. Ένας άνθρωπος που ξέρει να ανταποκρίνεται στη πίεση. Ένας προπονητής που δούλεψε στην Ελβετία και τη Σιόν αλλά και στην Εθνική Αλβανιάς».

Ο νέος τεχνικός Πάολο Τραμεζάνι, στις δικές του τοποθετήσεις, είπε αρχικά: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Τέτι για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ξέρω πολύ καλά που είμαι και τους παίκτες που έχω. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα που βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ». Και συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα. Αυτό έχω κάνει σε όλες τις ομάδες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα να έχουμε ψυχή, να παίζουμε σαν μια ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος μας».

Ακολούθως δέχθηκε ερωτήσεις για τον τρόπο που θέλει να παίζει: «Θέλω να έχει τη κατοχή, ισορροπία και να είναι επιθετική. Θέλω οι παίκτες μου να είναι σίγουροι. Έχω παίξει και με τρεις αμυντικούς, αλλά τώρα θα συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε στο τακτικό κομμάτι». Είπε πως δεν τον απασχολεί η πίεση. «Είναι μέρος της δουλειάς μου. Είμαι ευχαριστημένος που έχω 10 μέρες να δουλέψω. Δεν πρόκειται να αλλάξω πολλά».

Απάντησε και σε ερώτηση για τον αλβανικό αετό: «Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ. Σήμερα είναι φανταστική μέρα για μένα».


Επιστροφή
στην αρχή