Παρουσία προέδρου της ΚΟΚ η προπόνηση της Εθνικής (μήνυμα Μουζουρίδη)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROBASKET 2021

Με ομιλία του προέδρου της ΚΟΚ προς τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της εθνικής...

Το παρών στην προπόνηση της εθνικής ομάδας στην καλαθόσφαιρα που πραγματοποίθηκε την Τρίτη το πρωί (4/9), με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αυστρία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Eurobasket 2021, έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης. 

Ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονίας βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθέρια» και έστειλε τα δικά του μηνύματα μιλώντας παράλληλα και για τον κρίσιμο αγώνα της 13ης Σεπτεμβρίου στην Αυστρία.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος της ΚΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων στους καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο:

«Μας δόθηκε μία πολύ σημαντική ευκαιρία να συνεχίσουμε την πορεία μας στον Β’ προκριματικό γύρο του Eurobasket 2021 και να πραγματοποιήσουμε τέσσερα δυνατά παιχνίδια κατά την διάρκεια της σεζόν που ξεκινάει, αρχής γενομένης με τον αγώνα με την Αυστρία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καλαθοσφαιριστές για τις θυσίες που κάνετε, ώστε να είστε καθημερινά στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών, για το καλό της ομάδας μας.

Παράλληλα θέλω να αναφερθώ και στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής και να αναφέρω πως έχουν μπροστά τους μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να προπονούνται με έμπειρους καλαθοσφαιριστές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο άθλημα και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα τελευταία χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για όσους κλήθηκαν και βρίσκονται στην Εθνική Ανδρών.

Τέλος, θα ήθελα να σας αναφέρω για ακόμα μία φορά πως τόσο εγώ, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Πιστεύουμε σε εσάς και στις δυνατότητες της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι πως η Εθνική Ανδρών θα έχει μία καλή πορεία τα επόμενα χρόνια».

* Στην προπόνηση έδωσε το παρών του και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Άθως Αντωνίου.


Επιστροφή
στην αρχή