Παρόντος Ζαϊρί στη Λεμεσό!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Mε σχεδόν πλήρη σύνθεση και υπό τις ευνοϊκότερες συνθήκες, εκδράμει η Ανόρθωσης, με προορισμό την Λεμεσό, για την προσεχή της δοκιμασία με τον ’ρη. Eκτιμώντας λοιπόν ως δεδομένη την ετοιμότητα και την πληρότητα της ομάδας, το αφεντικό της «Κυρίας», Ρόνι Λέβι, μας έδωσε, κατά την τακτική του συνήθεια, να καταλάβουμε...

 

Mε σχεδόν πλήρη σύνθεση και υπό τις ευνοϊκότερες συνθήκες, εκδράμει η Ανόρθωσης, με προορισμό την Λεμεσό, για την προσεχή της δοκιμασία με τον ’ρη.

 

Eκτιμώντας λοιπόν ως δεδομένη την ετοιμότητα και την πληρότητα της ομάδας, το αφεντικό της «Κυρίας», Ρόνι Λέβι, μας έδωσε, κατά την τακτική του συνήθεια, να καταλάβουμε ότι, υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

 

Μεταξύ αυτών, και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μαροκινός Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη προπόνηση του και αφ ου κρίθηκε έτοιμος, συμπεριλήφθηκε στην 19μελή αποστολή.

 

Μοναδικός απόντας θα είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίοις είναι τραυματίας, ενώ ο Κριστοβάο Ράμος αντιμετωπίζει με θετικό μάτι την προοπτική να μεταγραφεί στην Λέφσκι Σόφιας, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του.  

 

Συγκεκριμένα, ο Ρονι Λέβι επέλεξε τους ακόλουθους 19 ποδοσφαιριστές: Matus Kozacik, Adam Stachowiak, Igor Tomasic, Dato Kvirkvelia, Janicio, Jurgan Colin, Civard Sprockel, Marko Andic, Βαλεντίνος Σιέλης,

 

Ζαχαρίας Θεοδώρου, Stanislav Angelov, Vincent Laban, Ricardo Laborde, Jan Rezek, Evandro Roncatto, Γιάννης Οκκάς, Marquinhos, Γιώργος Μακρής και Jaouad Zairi.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άθλος της Ολλανδίας: Τέζαρε στο φινάλε Γερμανούς και… Γάλλους! (vid)

Πολίτης Sports, 00:21 (τελευταία ενημέρωση 00:21)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεν Σιμόν: «Είμαι αισιόδοξος για καλύτερα πράγματα»

Πολίτης Sports, 19.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέσπασε ο Κάστανος: «Με πληγώνει αφάνταστα η κριτική»

Πολίτης Sports, 19.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή