Παραμένει στην Εθνική Ανδρών ο Λίνος Γαβριήλ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο τεχνικό επιτελείο του Γαβριήλ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΚΟΚ, συνεχίζουν και οι δύο συνεργάτες του, Παπαδόπουλος και Λαμπρίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών, κ. Λίνο Γαβριήλ, για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019.
 
Οι επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την ερχόμενη σεζόν έχουν να κάνουν με τον β' προκριματικό γύρο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 (Σεπτέμβριος 2018 – Φεβρουάριο 2019), τη συμμετοχή στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης 2019 (Μάιος 2019) και την πιθανή συμμετοχή της Κύπρου στον γ' προκριματικό γύρο του Ευρωμπάσκετ 2021 (Αύγουστος 2019).
 
Στο τεχνικό επιτελείο του κ. Γαβριήλ συνεχίζουν και οι δύο συνεργάτες του, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και κ. Νίκος Λαμπρίας.
 
«Το διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Γαβριήλ και στους συνεργάτες του, στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επιστροφή
στην αρχή